Concerte

Ozzy Osbourne va cânta 2 ore la București

Ozzy Osbourne a dorit prelungirea recitalului său la 2 ore față de durata programată inițial de o oră și jumătate. Artistul i-a comunicat producătorului CityFM că vrea să cânte mai mult la București, fiind vorba de prima sa vizită în România. Concertul programat pe 2 octombrie la Zone Arena va începe astfel de la ora 18.30. Evenimentul va fi deschis de trupele Coma și Luna Amară, accesul publicului fiind posibil de la ora 17,00.

Ozzy demonstrează că este într-o formă maximă și că trupa lui de acompaniament s-a rodat. CityFM și Fun Time Production au fost informați de către managementul artistului că Ozzy este pregătit pentru următorul concert care va avea loc la Londra.

CityFM a demarat astăzi, 20 septembrie, o serie de concursuri radiofonice cu premii constând în invitații la concertul de pe 2 octombrie de la București. Ascultătorii programelor CityFM pot câștiga câte o invitație la cel mai tare eveniment rock al acestei toamne.

Concertul lui Ozzy Osbourne se va desfășura pe 2 octombrie, la Zone Arena (Str. Barbu Văcărescu 164, Floreasca), începând cu ora 18.30. CityFM a ales trupele Coma și Luna Amară pentru a cânta în deschidere, câte 25 de minute fiecare. Toate biletele vor fi scanate la intrarea în arenă, accesul fiind permis doar acelora cu codul de validare corect. Biletele se găsesc în magazinele Vodafone, Orange, Germanos, în librariile Humanitas, precum și online pe www.eventim.ro. Prețul biletelor variază între 150 și 500 de lei. Parteneri media: gsp.ro, Gazeta Sporturilor, AXN Crime, AXN Scifi, România Liberă, GSP TV, Antena 2, U HD, Ring, Ciao!, Șapte Seri, Oops media, Metalhead, sugar media, dolce oblique magazin, 9AM, Cancan și Kamikaze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *