Evenimente

Organic Fest : o editie dedicata produselor naturale de infrumusetare

Cea de-a zecea editie Organic Fest este dedicata produselor naturale de ingrijire si infrumusetare. Cei care vor trece sambata sau duminica pe la Teatrul National de Opereta (Bulevardul Nicolae Balcescu nr 2) in intervalul orar 11:00 18:00 vor avea ocazia de a castiga prin tragere la sorti kit-uri de produse cosmetice organice.

La Organic Fest, Greendays va propune sa descoperiti savoarea si gustul autentic al alimentelor preparate din ingrediente certificate organic provenite din agricultura 100% biologica !
Produsele prezentate sunt certificate de BioAgriCert Italia, IT ICA Italia, IT BIO 004 Italia, autorizate de Ministerul Agriculturii din Italia, sau de SLK GESmbH Salzburg Austria.
Ce ii uneste pe toti acesti producatori? Ce ne-a determinat sa ii alegem? Pastrarea traditiei autentice, grija pentru calitatea desavarsita a produselor si respectul pentru mediu.

In ce le doua zile, va invitam sa degustati sosuri si creme de legume preparate dupa retete traditionale din ingrediente proaspete , dulcuri, cafea si ceaiuri , sa alegeti intre cele peste 20 de sortimente de paste 100 % italiene, 9 varietati de orez, risotto si supe usor de preparat. Nu lipsesc nici uleiul de masline extravirgin natur sau aromat, sau condimentele exotice pentru mancaruri rafinate.

www.expopedia.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *