Evenimente, Vedete

Optick si Vali Barbulescu, la Liberty Parade 2008

Optick este rezident la Liberty Parade inca de la prima editie, din 2001. Vali Barbulescu a compus Imnul Liberty Parade in 2003 si tot atunci a fost pe scena, la pupitru. In 2008, Optick este din nou gata pentru un set memorabil, in timp ce Vali Barbulescu este MC, DJ pe scena si DJ pe camioane, la Liberty Parade, pe 19 iulie 2008. Despre ceea ce au pregatit publicului anul acesta, cei doi declara:

«Voi mixa EXCLUSIV productii romanesti! Fie ca este vorba de piese originale sau de remixuri, am hotarat anul acesta sa folosesc doar ‘made in Romania’. Romanii au evoluat foarte mult la capitolul productie audio si voi demonstra ca se poate face super atmosfera exclusiv cu productii autohtone. Din tracklist-ul meu de la Liberty Parade nu vor lipsi: Livio and Roby, RPR, B-Noise, Paul Damixie, Jasc, Ics, Mihai Popoviciu si evident cateva productii proprii. In plus va mai fi un moment special (nici organizatorii nu stiu despre ce anume e vorba) care va energiza la maxim publicul!”, promite Vali Barbulescu.

“La Liberty Parade trebuie sa-ti concentrezi toata seva, ca sa zic asa, in 60 de minute. Cu alte cuvinte trebuie sa dai tot ce ai mai bun intr-o ora, fata de o petrecere de club unde ai timp sa construiesti timp de cateva ore. Eu vreau ca si anul acesta sa fac un set de NO 1”, spune Optick.

Ce este Liberty Parade pentru fiecare dintre cei doi?

Optick: La Liberty Parade, totul tine de public si de eveniment in sine ca un tot unitar. Cu alte cuvinte, nu conteaza cine mixeaza atata vreme cat perceptia generala a evenimentului este ‘SUPER TARE’. Asa a fost in fiecare an, indiefent daca pe scena au pus Rivera, Chris Fortier sau DJ Allen. Liberty Parade este un eveniment de atmosfera, iar pentru mine este, categoric, cel mai misto eveniment care i se poate intampla unui DJ in Romania.

Barbulescu: Oamenii vin la Liberty Parade in proportie de 70% pentru atmosfera de acolo! 20 % pentru ca erau ‘in zona’ si doar 10% pentru DJ. Cine a participat macar o data la acest eveniment stie exact despre ce e vorba… Acolo mergi cu gasca sa te distrezi, nu o arzi gen masa rezervata la nush’ ce invitat din top DJ Mag. Iar daca spui ca esti clubber in tara asta, nu ai voie sa ratezi Liberty Parade. Este “the shit” in materie de evenimente dance in Romania, iar pentru mine este o onoare si un privilegiu sa fiu implicat in proiectul asta.

Liberty Parade 2008 ii mai aduce, pe scena si pe camioane, alaturi de Optick si Barbulescu, si pe Andi, Allen, Pagal, Emil Lassaria, NTFO, DJ Liquid, Paul Damixie, Faster, Vika Jigulina, Vlad Oltean, Christian Green, Liviu Hodor, Lucian Barbulescu si pe Carl Kennedy, Dirty South si Dennis Ruyer. Totul pe 19 iulie, incepand cu ora 17:00, din Olimp pana la Saturn, in caravana si apoi pe Liberty Parade Arena.

Liberty Parade este cel mai mare eveniment dance din Romania, produs de Radio 21 si promovat de Vibe FM. Impreuna cu prietenii de la Pepsi, Red Bull si Cefin Used Trucks. Be Free!

www.libertyparade.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *