Vedete

Oprah Winfrey, din nou in topul celor mai influente persoane

Oprah Winfrey a fost votata in topul celor mai influente persoane, realizat de revista Time, alaturi de lideri politici mondiali, vedete si sportivi. Vedeta TV este singura perosana care a fost votata in toate cele cinci editii de pana acum ale topului.

Toti cei trei candidati la presedentia SUA, Barack Obama, Hillary Clinton si John McCain, au fost inclusi in acest top, alaturi de Dalai Lama, Vladimir Putin, Presedintele Chinei, si primarul New York-ului, Michael Bloomberg.

Topul celor mai influente persoane este impartit in cinci cateorii, printre care “artisti si comedianti”, unde s-a situat si Miley Cyrus, care la 15 ani, a devenit cea mai tanara vedeta inclusa in acest top.

In acelasi timp, Brad Pitt si Angelina Jolie au fost votati in categoria “eroi si pionieri”, alaturi de Peter Gabriel si Mia Farrow, pentru actiunile lor caritabile.

Topul realizat de revista Time nu include numai persoane care au o influenta pozitiva asupra lumii, ci si oameni care au facut rau. La aceasta categorie au fost votati Baitullah Mehsud, un comandant conectat cu Al Qaeda, care este considerat responsabil pentru moartea Premierului pakistanez de la sfarsitul anului trecut. Cu toate acestea, Osama bin Laden nu a mai fost votat si in topul de anul acesta.

Sursa: www.vedeta.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *