Concerte

OneDay Live Mojo Sessions: 747

OneDay Live Mojo Sessions va invita miercuri, 10 februarie, de la ora 21, in Club Mojo (Gabroveni, 14) la o seara pop-punk, cu trupa 747 in concert. Trupa 747 a aparut in primavara anului 2007 la initiativa celor trei prieteni: Andrei (chitara si backing vocals), Mircea (voce si bass) si Brebe (chitara). Primul lor concert a avut loc in vara lui 2007, in Clubul Basement din Bucuresti, in perioada cautarilor febrile de tobar potrivit stilului abordat de trupa (punk-rock, pop-punk). Tobarul conform, pe numele lui Sasa, s-a alaturat trupei in toamna aceluiasi an si astfel, 747 a purces la treaba.

Trupa a sustinut de atunci concerte in majoritatea cluburilor din Bucuresti si a participat si la cateva festivaluri importante din tara (Watumi si ArtBulevard Festival). A devenit rapid populara printre ascultatori de muzica underground din Bucuresti, iar fiecare concert sustinut devine o seara in care toata lumea se simte bine, fie ca este pe scena sau nu.

mojo one dayIn anul 2009 apare prima piesa inregistrata de 747 Parfum de Vedeta, iar la inceputul anului 2010 trupa lanseaza melodiile Best of You, 7000 de metri, Trist si M.E.F. In viitorul apropiat, “trupa avion” se pregateste pentru filmarea unui videoclip, iar luna septembrie a anului 2010 va aduce probabil si lansarea albumului de debut al formatiei.

Influente: Blink182, Sum41, No Use For a Name, Yellowcard, NOFX

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *