Evenimente

OalaCuBunatati.ro – mâncare gătită cu livrare gratuită

OalacuBunatati.ro este varianta perfectă pentru mâncarea la birou, împreună cu colegii, dar și pentru acasă la o adică. Fie că te pregătești să primești  musafiri sau  doar vrei sa mănânci ceva bun, dar nu ai timp să gătești OalaCuBunatati te scoate din încurcătură. Mai lăsați fast food-ul că nu este deloc sănătos. Au și mâncare de post.

 

OalaCuBunatati este un concept relativ nou în România, oferă mâncare gătită cu livrare gratuită, dar nu la porție, ci direct la oală. Doar așa mâncarea este mai gustoasă. Cunoscută și sub denumirea de “Mâncare gătită la oală”, OalaCuBunatati oferă de asemenea meniul perfect pentru reuniuni de familie, zi de naștere, botez și așa mai departe. Mâncarea este tradițional românească, pregătită după rețete “ca la mama acasă”. Se poate face livrarea chiar în aceeași zi sau puteți comanda pentru o anumită dată. Atenție, în funcție de zonă există o comandă minimă pentru ca livrarea să fie gratuită.

Noi abia așteptăm să gustăm mâncarea, iar mâine vom reveni cu informații pe această temă. Și cu fotografii 🙂

varza a la cluj
varza a la cluj

Poți chiar ține post sau o dietă cu mâncare mai sănătoasă fără să te chinui tu. Oferta cu mancare de post este variată. Oala cu mâncare este gătita special pentru tine cu ingrediente naturale, fără conservanți și cu mult suflet. Pentru cei care intră în perioada de post dinaintea Sărbătorilor de iarnă de săptămâna viitoare pe 15 noiembrie este o ocazie deosebită.

Prețurile nu sunt mari, trebuie să vă gândiți că ei livrează mâncare în porții pentru 6-8 persoane. Dacă faceți împărțirea iese foarte foarte bine.

 

 

P.S. Au și o ofertă specială pe site, unde puteți câștiga un week-end la Conacul Horezu.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *