LifeStyle

O româncă pune pe jar Italia într-un calendar sexy

Există o veche zicală: ” Ce-i frumos ÅŸi lui Dumnezeu îi place”, iar italienii, oricât de porniÅ£i ar fi ei împotriva românilor, tot recunosc nurii unei femei ce atrage instantaneu privirile bărbaÅ£ilor. Iar dacă este vorba ÅŸi de un manechin ce poate să susÅ£ină de una singură un întreg calendar, nici nu se mai uită la origine sau Å£ara de provenienţă.
Modelul Laurette Atindehou, de origine română, a trecut fără rezerve de la podiumul autohton în faÅ£a lentilelor italiene. Ea a realizat un pictorial incendiar pentru calendarul revistei “Seven Magazine”, lansat chiar în această săptămână în Peninsulă.
ÃŽn afara carierei din modelling, frumoasa ciocolatie a candidat pentru postul de “bebeluşă”, în cadrul emisiunii Cronica CârcotaÅŸilor. Acum, fotografiile Laurettei, originară din Brăila, sunt lansate în calendarul italian, fiecare lună a anului având-o în prim-plan.
Pe pagina de internet a respectivei publicaÅ£ii nu sunt prezentate numai imaginile deosebit de reuÅŸite, ci ÅŸi o scurtă prezentare a româncei, despre care se spun numai cuvinte frumoase. “Trebuie să o cunoaÅŸteÅ£i pe Laurette pentru că, în afară de faptul că este încântătoare ÅŸi rafinată, ea provine din estul Europei ÅŸi are rădăcini africane. Un amestec genetic care surprinde însăşi caracteristica revistei noastre: integrare ÅŸi solidaritate cu întreaga lume”.
Nu este prima încercare de a demonstra că italienii nu au nicio problemă cu românii în general, alte trei domnişoare pozând în acelaşi fel în reclame.
ÃŽn prezent, Laurette, în vârstă de 24 de ani, îşi continuă studiile cu un master la Academia de PoliÅ£ie “Alexandru Ioan Cuza” din BucureÅŸti.

Sursa: Curentul 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *