Despre copii

O joaca de copii la Esplanada Cora Pantelimon

Cumparaturile au devenit “O joaca de copii” la Centrul Comercial Esplanada – Cora Pantelimon. Pentru ca suntem in preajma Zilei Copiilor, Galeria Comerciala Esplanada organizeaza doua weekend-uri pline de distractie pentru copiii de toate varstele.

In zilele de 30 si 31 mai de la orele 11 la 13, membri ai clubului de copii Contrapunct vor sustine un spectacol de muzica si dans iar de la orele 13 la 15, clovnii vor da startul la face-painting si modelare de baloane. In cel de-al doilea weekend, 6 – 7 iunie, copiii prezenti in incinta Centrului Comercial Esplanada – Cora Pantelimon, intre orele 11 si 15, se vor intrece la desene pe asfalt sub indrumarea animatorilor profesionisti si vor primi baloane cadou. O joaca de copii, cu clovni si picioroange, numai la Esplanada – Cora Pantelimon.

Centrul Comercial Esplanada – Cora Pantelimon este destinatia favorita a familiilor, pentru ca, pe langa zona de restaurante special amenajata, ofera clientilor sai peste 50 de magazine cu marci de renume si o gama de produse deosebit de variata. Totodata, este locul ideal de agrement si relaxare, unde au loc mai tot timpul activitati educativ-distractive pentru cei mici.

www.insignia.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *