FILME

O familie de politisti-finalul sezonului 4

Blue Bloods S4 Gallery Image resSezonul al patrulea al serialului O familie de poliţişti se apropie de final: ultimele două episoade vor fi difuzate la Universal Channel luni, 26 ianuarie, începând cu ora 22:00.

În penultimul episod din sezonul 4, intitulat Above and Beyond și difuzat de la ora 22:00, un detectiv sub acoperire din secția lui Danny e ucis la datorie. În scurt timp, devine evident că acesta ascundea anumite secrete.

De la ora 23:00, Universal Channel difuzează în premieră ultimul episod din O familie de poliţişti, sezonul 4, cu titlul Exiles. În care Danny își dă seama că se încearcă mușamalizarea unui caz, atunci când îi sunt modificate atribuțiile. Frank este șocat să afle cât de mare este implicarea internă.

Finalul sezonului este dramatic, pentru că este pusă sub semnul întrebării integritatea anumitor membri ai secției. Danny și Baez lucrează la un caz de răpire care îl conduce pe Danny spre niște răspunsuri pe care le aștepta de ani de zile, iar Jamie se străduiește să se hotărască dacă va pleca sau nu în misiune sub acoperire. Erin este preocupată de sentimentele ei față de Jack Boyle, care continuă să o curteze. Investigând uciderea unui detectiv, Frank descoperă că victima ascundea un mare secret și, în consecință, trebuie să ia o importantă decizie.

O familie de poliţişti este un serial dramatic despre o familie de poliţişti pasionaţi de respectarea legii în New York. Frank Reagan (Tom Selleck) este Comisarul Poliţiei din New York şi conduce atât departamentul, cât şi clanul Reagan. De departament se ocupă la fel de diplomatic cum se ocupă de familia lui, chiar şi când are de descâlcit iţele politicii interne care l-au încurcat pe îndrăzneţul lui tată, Henry (Len Cariou), cât timp acesta a fost şef. Frank se mândreşte şi este îngrijorat în legătură cu fiul lui mai mare, Danny, un detectiv cu experienţă, cap de familie şi veteran al Războiului din Irak, care apelează uneori la tactici dubioase pentru a rezolva cazurile dificile, alături de partenera lui, Detectivul Jackie Curatola (Jennifer Esposito).

Femeile din clanul Reagan sunt Erin, adjunct al procurorului din New York, „busola legală” a fraţilor şi tatălui ei, care îşi creşte singură fiica adolescentă Nicky (Sami Gayle), şi Linda (soţia lui Danny, interpretată de Amy Carlson). Jamie (Will Estes), cel mai mic membu al familiei Reagan, a absolvit recent Dreptul la Harvard şi e „băiatul de aur” al clanului. Pentru că nu poate ignora tradiţia familiei, Jamie a decis să abandoneze o slujbă bănoasă de avocat pentru a deveni şi el poliţist.

Nu pierdeți ultimele două episoade din sezonul 4 al serialului O familie de poliţişti, numai la Universal Channel luni, 26 ianuarie, de la ora 22:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *