Despre copii

Noutati la Liberty Center din 1 septembrie

Incepand cu 1 septembrie, Liberty Center isi asteapta vizitatorii cu o multime de noutati, adresate in primul rand copiilor si familiilor cu copii.

Astfel, cu 2 saptamani inainte de inceperea scolii, Liberty Center ofera copiilor, dar si parintilor acestora, posibilitatea sa mai prelungeasca zilele de vacanta si sa se distreze, pentru ca inaugureaza la etajul al doilea un magazin mai putin obisnuit: Radar- Party Center. Acesta aduce un adevarat arsenal de articole fara de care o petrecere nu poate fi declarata reusita: mii de de baloane, confetti, panglici, nenumarate costume de bal mascat si multe alte articole pentru un party de neuitat.

Tot de la 1 septembrie, patinoarul The Champs ofera clientilor sai un spatiu dedicat in exclusivitate copiilor. Sub titulatura Magic Hours, acesta va functiona sambata si duminica in intervalul orar 10-12 in barul Vesper, situat langa patinoarul The Champs. Se vor proiecta filme pentru copii, vor fi organizate jocuri si concursuri, dar nu vor lipsi nici sedintele de face painting si nici cursurile de dans. De asemenea, bauturile destinate copiilor si cafeaua vor avea preturi speciale.

Si magazinul Diverta isi asteapta tinerii clienti cu un ghiozdan de nota 10, care contine o multime de rechizite de baza recomandate (pix, creion, radiera, caiete, rigla etc.), la un pret redus.

Magazinul Hervis din Liberty Center anunta in perioada 3-13 septembrie o promotie tip Back to School, cu reduceri punctuale la articolele de tineret: incaltaminte pentru timp liber si sport, imbracaminte leisure si sport, biciclete, skateboard-uri, trotinete, role, echipament pentru sporturile de echipa.

Si pentru ca nici tinerii, nici adultii nu au fost uitati, Liberty Center a deschis de curand terasa Starbucks, ce vine sa se alature celebrei cafenele de la etajul 1 si celorlalte terase din jurul mall-ului.

Despre Liberty Center

Liberty Center se detaSeaza n peisajul mall-urilor din BucureSti prin prezenta n cadrul sau a peste 100 de marci de prestigiu romneSti Si internationale, acoperind o plaja larga de produse Si servicii. Oferta Liberty Center cuprinde magazine de moda Si accesorii, produse sportive, produse cosmetice, articole pentru copii, librarie, film Si IT, telefonie mobila, articole electronice Si electrocasnice, decoratiuni interioare, optica. La acestea se adauga o curatatorie ecologica, o florarie, bancomate, farmacii, o agentie de turism Si un supermarket. De asemenea, la Liberty Center publicul poate alege dintr-o multitudine de restaurante cu specific traditional sau international, fast-fooduri, baruri Si cafenele elegante.

La Liberty Center se afla singurul cinematograf 100% digital Si 3D din BucureSti , The Light Cinema, cu 7 sali de cinema, cu o capacitate totala de 1500 de locuri Si un bar complet echipat. Liberty Center este singurul loc din BucureSti pentru experiente 6D. Sala cu o capacitate de 40 de locuri ofera publicului spectator experiente unice pe parcursul vizionarii celor mai recente productii 6D lansate la nivel mondial.

Liberty Center este singurul mall din BucureSti cu patinoar permanent, The Champs, cu o suprafata totala de 300 mp, dispunnd de patine proprii.

Centrul masoara 65 000 mp, o suprafata nchiriata de 25 000 mp Si este organizat pe trei nivele, care beficiaza n totalitate de aer conditionat, Si dispune de o parcare subterana gratuita de 700 de locuri.

Proiectul Liberty Center a fost premiat n aprilie 2009, n cadrul galei Southeastern European Real Estate Awards cu distinctia Cel mai bun proiect de retail din 2008, pentru arhitectura sa moderna Si ampla.

Liberty Center a fost lansat pe 31 octombrie 2008, valoarea totala a investitiilor fiind de 70 milioane de euro.

Adresa Liberty Center:
Calea Progresului 151-171, sector 5, BucureSti (intersectia Calea Progresului cu Calea Rahovei, acces cu tramvaiele 8, 11, 23, 25, 32 Si autobuzele 117 Si 173).
Telefon: 021/ 369 98 75.
Website: www.libertycenter.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *