Concerte

Noul videoclip al lui Ozzy Osbourne

ozzy osbourne
CityFM prezintă în exclusivitate videoclipul complet al single-ului “Life Won’t Wait” semnat de Ozzy Osbourne. Fanii pot accesa site-ul www.cityfm.ro pentru a vedea clipul, precum și noi fotografii și materiale video înregistrate în perioada producției. Între timp, artistul a început turneul Ozzfest 2010, fiind așteptat și la București pe 2 octombrie.

Videoclipul “Life Won’t Wait” este o reflecție asupra vieții și amplifică mesajul transmis de melodie. Viața trebuie trăită cu fiecare secundă, deoarece timpul nu are răbdare. “Este un cântec simplu despre ceea ce contează cu adevărat într-o viață de om”, spune Ozzy. Clipul abundă în flashback-uri din anii ’60, ’70, ’80, ’90 și din prezent. Acestea surprind diverse aspecte ale vieții – copilăria, tinerețea, dragostea, distracțiile, abuzurile, certurile casnice etc – evaluate apoi în momentul final al existenței. Ozzy se declarase încântat de videoclip dinainte de vizionarea formei finale. Regizorul este chiar fiul său, Jack Osbourne.

“Life Won’t Wait” este cel de-al doilea single de pe albumul SCREAM. În prima săptămână de la lansare, discul s-a fost vândut în 81000 de exemplare în Statele Unite și a ocupat locul 4 în Billboard 200*. Totodată, a atins primul loc în cadrul categoriilor albumelor Rock și Hard Rock.

Fanii din România vor avea ocazia să-l vadă pe Ozzy pe 2 octombrie, într-un concert produs de CityFM. Biletele se găsesc în magazinele Vodafone, Orange, Germanos, în librariile Humanitas, precum și online pe www.eventim.ro. Prețul biletelor variază între 150 și 500 de lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *