MUZICA

Nou album Depeche Mode – lansare în martie 2013

Noul album Depeche Mode va fi lansat in luna martie a anului viitor. Cel de-al treisprezecelea material discografic semnat Depeche Mode va fi lansat in luna martie a anului viitor, cu doar doua luni inainte ca trupa sa plece in turneul european ce va include si un concert in Romania. Concertul Depeche Mode de la Bucuresti va avea loc pe Arena Nationala, pe data de 15 mai 2013, fiind organizat de Emagic.

Desi numele albumului nu a fost deocamdata facut public, Martin Gore a declarat ca acesta va cuprinde cele mai bune piese produse vreodata de trupa, noul sound fiind foarte apropiat de cel al unor materiale mai vechi precum Violator sau Songs of Faith and Devotion. De asemenea, Dave Gahan a declarat ca „albumul are un simt foarte organic si direct; nu contine piese blues, dar este cu siguranta un album sentimental”. O parte dintre cantecele incluse pe noul material discografic au fost compuse Martin Gore si Dave Gahan, pe parcursul inregistrarilor trupa incercand sa inglobeze in noile compozitii cat mai multa energie si elemente specifice show-urilor live. In luna octombrie a acestui an, in cadrul conferintei de presa de la Paris care anunta noul turneu, Depeche Mode a lansat un si un videoclip filmat pe durata inregistrarilor, oferind astfel o prima perspectiva asupra noului album. Videoclipul este disponibil online si poate fi urmarit aici.

Turneul Depeche Mode va debuta pe data de 7 mai 2013 la Tel Aviv (Israel), urmatoarele destinatii fiind Atena, Sofia si Bucuresti, urmate de Istanbul, Belgrad si Budapesta. Concertul de la Bucuresti va avea loc pe data de 15 mai 2013, pe Arena Nationala. Biletele au  mai multe categorii de preturi, incepand de la 135 de lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *