LifeStyle

Nora pentru mama" implineste 1 an

Fiind prezent pe post inca din prima zi de emitere, reality show-ul “Nora pentru mama” sarbatoreste pe 1 martie implinirea unui an de existenta, concomitent cu aniversarea KANAL D.

“Sunt foarte emotionata si fericita cu ocazia acestui eveniment. Pe 1 martie, KANAL D implineste un an, “Nora pentru mama” implineste un an, dar si eu, Gabriela Cristea, implinesc un an.

A fost un an plin de sacrificii, dar si de foarte multe satisfactii. Sunt mandra ca fac parte din aceasta echipa minunata cu care am avut rezultate exceptionale” declara Gabriela Cristea, moderatorea reality show-ului “Nora pentru mama”.

In editia aniversara de sambata, 1 martie, de la ora 19.30, emisiunea “Nora pentru mama” va fi presarata cu foarte multe surprize atat pentru concurentii din casa, dar mai ales pentru fanii acestui concurs si pentru telespectatorii KANAL D.

Gabriela Cristea ii va avea invitati in platou pe concurentii din primul sezon “Nora pentru mama”.

Telespectatorii vor putea viziona cele mai interesante materiale cu vechii concurenti, iar apoi acestia vor povesti despre momentele romantice, triste, distractive sau tensionate pe care le-au trait in casa.

Vom avea parte si de un dialog interactiv intre cele doua “generatii”. “Veteranii” – concurentii din primul sezon – le vor da sfaturi celor aflati in casa si le vor impartasi din experienta acumulata pe parcursul competitiei, dar si dupa iesirea din casa.

Vechii concurenti vor vorbi despre cum au fost priviti dupa ce au parasit competitia, despre cum au fost si inca sunt opriti pe strada, despre senzatia pe care o au atunci cand sunt recunoscuti.

Ne vor povesti, de asemenea si despre relatia care este intre ei in acest moment, cine a pastrat legatura si cine nu, dar si despre tensiunile care au fost de-a lungul competitiei.

“Abia astept emisiunea de sambata, pentru ca imi este foarte dor de concurentii de la Nora pentru mama 1. Cu unii dintre ei am pastrat legatura, insa de multi nu mai stiu nimic. Sunt nerabdatoare sa ne vedem si sa depanam amintiri”, ne marturiseste vedeta KANAL D, Gabriela Cristea.

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *