Stiri

LG NB5540 Sound Bar

LG Electronics (LG) a anunţat astăzi cel mai nou dipozitiv audio pentru televizoarele cu ecran plat, sistemul audio avansat NB5540 Sound Bar. Cel mai recent produs audio LG pentru diverstisment în propria locuință transmite cu o putere de 320W, prin 4.1 canale şi are un Convertor Digital Analog Hi-Fi (CDA), ce oferă o experienţă audio superioară. Cu un design subţire şi conectivitate fără fir, NB5540 este partenerul perfect pentru televizoarele cu ecran plat.
LG_soundbar

Cu 4.1 canale, putere de 320W şi un subwoofer puternic fără fir, ce oferă o performanţă extrem de bună a bass-ului, NB5540 reprezintă un plus adus televizoarelor de diferite mărimi. LG a inclus, de asemenea, Convertorul Digital Analog Hi-Fi şi un amplificator analog clasa D care garantează o experienţă audio HD şi un sunet natural, clar, cu o pierdere minimă a detaliilor.

“Sound Bar NB5540 îmbină tehnologii de sunet uimitoare cu un design modern minunat,” afirmă Byung-hoon Min, vicepreşedinte senior al Diviziei Audio-Video LG , al companiei LG Home Entertainment. “Una dintre multele modalităţi prin care LG încearcă să îmbunătăţească experienţa de divertisment în propria locuință este să asigure cea mai bună calitate a produselor audio. Impresionantul NB5540 reflectă angajamentul nostru continuu în această zonă.”
Cu un design ideal, alături de ultima generaţie premium de televizoare cu ecran plat, dispozitivul LG este subţire şi are aproximativ 35 mm înălţime. Aspectul minimalist şi finisajul argintiu închis completează în cel mai potrivit mod decorul unui interior modern. Indiferent dacă se află sub televizor sau este agăţat pe perete, NB5540 arată şi redă un sunet incredibil. Opţiunile de conectivitate fără fir oferite de NB5540 elimină inesteticele cabluri încurcate. Cu o caracteristică LG de sincronizare a sunetului (Sound Sync), utilizatorii îşi pot conecta Sound Bar-ul la televizor fără a utiliza cabluri, iar prin Bluetooth pot face legătura audio de pe un smartphone sau tabletă.

NB4540 LG se potriveşte şi modelelor de televizoare mai mici. Deşi are o formă mai compactă, NB4540 oferă 4.1 canale şi o putere de 320W. Sincronizarea Sunetului şi Blutooth-ul sunt incluse de asemenea, în sistemul audio.

NB5540 Sound Bar LG va fi disponibil pentru comandă în ţările europene începând cu luna aprilie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *