Vedete

Moby isi pune talentul la incercare si in pictura

Inainte de aparitia oficiala pe piata muzicala a noului album, dar si de show-ul mult asteptat din cadrul B’ESTFEST de pe 2 iulie, Moby isi extinde aria de activitate catre un nou domeniu artistic: pictura. Moby si-a surprins din nou fanii prin non-conformism si originalitate, lansand recent o colectie de schite realizate chiar de el, in cadrul Maurice Winhardt Neu Gallery din Londra.

Dupa cum mentioneaza chiar artistul in prezentarea oficiala a expozitiei, aceasta noua modalitate de exprimare este „mult mai personala decat muzica”, cele 16 picturi ilustrand intregul proces pe care Moby l-a parcurs in crearea noului sau material muzical. „Sunt 16 desene: simple, naive si austere, asa cum imi plac mie lucrurile in general”, a declarat Moby, la deschiderea expozitiei, despre picturile care vin in completarea artistica a noului sau album.

Expozitia va fi deschisa publicului pana pe 24 iunie, toti banii obtinuti din vanzarea schitelor urmand a fi donati de Moby unei organizatii caritabile. Acest eveniment anticipeaza si lansarea oficiala a albumului „Wa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *