FILME

Misterele Scrisorilor Pierdute revine la Diva din 15 aprilie

Filmul serial Misterele scrisorilor pierdute revine la DIVA în această primăvară, aducând din nou în atenția publicului combinația de romantism, comedie și dramă de duminică, 15 aprilie, la ora 16:00.

Misterele scrisorilor pierdute

Povestea urmărește patru lucrători ai serviciului poștal care se transformă într-o echipă neobișnuită de detectivi străduindu-se să livreze scrisori ce nu au ajuns la destinatar. Misiunea îi poartă dincolo de usa ghișeului, într-un decor imprevizibil unde vechile scrisori și colete pierdute îi ajută să salveze vieți, să rezolve crime și să schimbe destine. Echipa este formată din fermecatorul Oliver O’Toole (Eric Mabius)- liderul grupului, un nou membru, Shane McInerney (Kristin Booth)- pasionat de tehnologie care aduce inovația secolului 21 în grup, Rita Haywith (Crystal Lowe)- care are o memorie fotografica remarcabilă și îndrăgitul Norman Dorman (Geoff Gustafson)- șeful cercetărilor.

Pe 15 aprilie debutează De la Paris, cu dragoste. În ziua în care soția dispărută a lui Oliver își face apariția, detectivii de la oficiul poștal înmânează actele de divorț unui alt cuplu reflectând asupra iubirii și căsătoriei.
Pe 22 aprilie detectivii de la poștă pleacă în misiune pentru a livra o scrisoare provenită de la un soldat din Afganistan adresată unei adolescente care este marginalizată constant iar Oliver primește o veste tulburătoare de la tatăl său în Să spunem adevărul.
Acțiunea continuă pe 29 aprilie când echipa lucrează contra cronometru pentru a decoda o scrisoare trimisă de un soldat din Afganistan și a o ajuta să ajungă la familia ei în timp ce Rita concurează pentru titlul de National Miss Special Delivery în episodul cu titlul Un vis de neatins,

Nu pierdeți noile filme din seria Misterul scrisorilor pierdute în premieră în România duminică, 15 aprilie, de la 16:00 la DIVA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *