Concursuri

Miss Universe 2009 poti fi chiar tu! Print

Itre 22 mai si 11 iunie au loc inscrierile pentru concursul de frumusete Miss Universe Romania 2009.

Toate tinerele intre 18-27 de ani se pot inscrie in concurs pe site-ul oficial www.MissUniverseRomania.com sau in cadrul Baneasa Shopping City.
Concurentele trebuie sa fie inteligente, frumoase, cu o conditie fizica exceptionala, sa aiba stil personal bine definit, sa fie carismatice si cu tarie de caracter. Castigatoarea Miss Universe Romania va fi intruchiparea femeii timpului nostru, capabila sa-si asume succesul cu gratie si sa poata face fata presiunii de a fi detinatoarea unui titlu international.
Faza nationala, Miss Universe Romania 2009, isi va desemna castigatoarea pe data de 27 iunie, in cadrul unui show televizat de catre TVR 1, sub inaltul patronaj al Ministerului Turismului. Miss Universe Romania va avea sansa de a reprezenta Romania, pentru prima data dupa 11 ani, la concursul international ce se ce se va desfasura in acest an intr-un “Colt de Paradis” Bahamas fiind transmis in direct de postul de televiziune NBC in peste 170 de tari, pe data de 23 august 2009.
” Dupa 11 ani, avem in sfarsit, posibilitatea sa demonstram ca romancele se pot inscrie in topul frumusetilor mondiale. Astept cu nerabdare ziua in care vom gazdui finala concursului Miss Universe, chiar in Romania”, a spus Mike Costache, detinatorul licentei pentru Miss Universe Romania.
Premiile concursului sunt pe masura frumusetii participantelor, ajungand la valoarea totala de peste 100.000 de Euro. O parte a sustinatorilor competitiei sunt: Baneasa Shopping City, Casino Regent, Audi, Radisson, Debenhams, Sensiblu, The Nova Group, Vertu, Longines, Gett’s Hair Studio, EuroWeb, World Class Fitness, ZEN Diamonds si Anastaia Bevery Hills.

Pentru informatii suplimentare:
Mihaela Muresanu
WUNDERMAN
mihaela.muresanu@wunderman.com
adela.preda@yahoo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *