Vedete

Mircea Radu si Andreea Mantea, nou sezon de farse la Antena 1

Dupa doua sezoane de mare succes la public, emisiunea “Noaptea erorilor” revine la Antena 1 cu noi farse, incepand de duminica, 6 iulie, ora 20.30.
Ca si editiile trecute, si aceasta va fi prezentata de un cuplu de vedete frumoase si cu mult umor: Andreea Mantea si Mircea Radu .
Toata vara telespectatorii vor avea ocazia sa rada cu lacrimi in fiecare duminica datorita imaginatiei ghiduse a echipei de realizatori din acest sezon, dar si datorita calibrului “victimelor” cazute in plasa elaborata intinsa de echipa vesela a emisiunii Antenei 1.

Politicieni, cantareti, actori sau vedete ale Antenei 1, toti s-au trezit pusi in situatii incredibil de absurde, aparent periculoase sau doar stanjenitoare, iar reactia lor cand descopera ca sunt pacaliti va fi deseori o mare surpriza pentru telespectatori.

Dani Otil, Cristina Dochianu, Mihai Traistariu, Sanda Ladosi, Viorel Lis, Anca Turcasiu, Kamara, Catalin Crisan, Liviu Varciu, Lupu Rednic, Nelu Ploiesteanu, Andreea Mantea, Marius Mihalache, Flavius ( Hara ), sunt doar cativa dintre cei cazuti in capcanele ingenioase intinse de echipa emisiunii cu ajutorul complicilor, de obicei persoane apropiate “victimelor”.
Noutatea acestui sezon este ca de aceasta data nu doar persoanele publice sunt tinta sotiilor puse la cale de echipa, ci si oamenii obisnuiti.

Fiecare editie a “Noptii erorilor” va contine si un segment cu feste surprinzatoare jucate oamenilor de pe strada.

Fie ca e vorba de un fost iubit al sotiei si avansurile lui insistente, de niste probe nebunesti pentru un film de Almodovar, de o fana obsedata, un schelet iubaret, un masaj bizar,  o fusta prea… zglobie sau de o crema de fata cu efecte oribile, “victimele” farselor sunt cele care fac adevaratul spectacol, indiferent daca sunt celebre sau nu.

Cat de buna a fost farsa si cat de bine au reactionat “victimele” vor decide membrii juriului: Cezara Dafinescu, Crina Abrudan, Silvia Pop, Crina Matei si Claudiu Bleont.

Spectacolul oferit de Antena 1 romanilor in fiecare duminica din aceasta vara si prezentat de Andreea Mantea si Mircea Radu, va fi presarat cu momente muzicale sustinute de cei mai iubiti cantareti ai momentului: Fly Project, Anca Parghel, Gelu Voicu, Directia V, Gheorghe Turda, , Mihai Traistariu, Simplu, Elena Gheorghe, Spitalul de Urgenta , Andreea Banica, Andreea Balan, Nico, Laura Lavric, Andra , Smiley, Sofia Vicoveanca, Marcel Pavel, Benone Sinulescu .

Ca si cum nu ar fi fost de ajuns amuzamentul provocat de farsele in sine, show-urile de fiecare duminica vor contine si momente de umor asigurate in platou de Marius Bodochi, George Ivascu, Crina Matei, Cove.

Sursa: Antena 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *