Vedete

Mircea Badea: I-am dat afara pe Turcescu si Gheorghe

Mircea Badea le da sfaturi colegilor din trustul Realitatea-Catavencu. In emisiunea de miercuri, 24 iunie, realizatorul emisiunii “In gura presei” de la Antena 3 a comentat articolul “Negocieri de criza la tv: vedetele pleaca in vacanta si nu s-ar mai intoarce”, publicat in Cotidianul si le-a transmis colegilor de la trustul concurent sa nu se mai grabeasca sa-l dea transferat in curtea lor, pentru ca daca s-ar intampla sa plece din trustul Intact i-ar lasa fara loc de munca.

Mai mult, Mircea Badea a spus ca el este cel care i-a dat afara de la Realitatea TV pe Andrei Gheorghe si Robert Turcescu prin audientele pe care le-a obtinut.

“Eu nu negociez cu nimeni, nici cu astia unde lucrez acum, nici cu altii. Ce incerc eu sa le transmit astora de la trustul Realitatea-Catavencu este in felul urmator: inteleg ca voi vreti ca eu sa nu mai fiu aici, pentru ca va bat de va ascult cu urechea. Sigur, eu inteleg dorinta lor de a nu-i mai calca pe cap, dar va dati seama ca daca plec vin la voi? Si atunci va da pe voi afara si eu va iau locul? E nasol oricum! Eu zic sa renuntati! In locul cui vin acolo? In locul vostru ciumpalacilor! (…) Contractul meu se incheie la sfarsitul anului si nu cred ca e negociabil pe parcursul sau”, a spus Mircea Badea in emisiune.

Apoi, el a spus din nou ca ar renunta la emisiune, preferand sa nu dezvaluie motivele.

Mircea Badea a declarat ca indiferent de cat de grea este misiunea sa la Antena 3, este pus in aceeasi oala cu personaje gen Sexy Braileanca sau asistenta lui Dan Capatos.

Sursa: www.vedeta.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *