FILME

Mike si Molly – final de sezon la Universal Channel

Mike si Molly resSezonul 1 al sitcom-ului Mike și Molly se apropie de final: miercuri, 23 iulie, începând cu ora 22:00, vor fi difuzate ultimele trei episoade ale acestui prim sezon.

De la ora 22:00 va fi difuzat episoadul numărul 22: Examenulîn care Vince îi mărturiseşte lui Mike că nu a absolvit liceul şi îl roagă să-l ajute să-şi dea examenele de echivalare. În continuare, de la ora 22.30, va fi episodul intitulat Ziua Victorieiîn care, fiindcă se apropie ziua când va împlini 30 de ani, Victoria se panichează, iar Mike şi Molly sunt târâți, fără să vrea, în această “criză” a ei. De la ora 23:00 vom vedea ultimul episod al sezonului 1 – Noul iubit al lui Peggy – în care, atunci când noul iubit al lui Peggy îl întreabă pe Mike dacă are de gând să se însoare vreodată cu Molly, Mike începe să se simtă presat.

Mike și Molly este povestea a doi oameni din Chicago care se descoperă şi se îndrăgostesc la o întâlnire a Mâncăcioşilor Anonimi. Ofiţerul Mike Biggs (Billy Gardell) este un poliţist cu inimă mare, care vrea sincer să slăbească. În timp ce vorbeşte la o întâlnire a Mâncăcioşilor Anonimi, Mike o cunoaşte pe Molly Flynn (cunoscuta actriță Melissa McCarthy). Mike o simpatizează imediat pe Molly, care are, la rândul ei, probleme cu greutatea. Mike şi Molly se descoperă în cel mai neaşteptat loc şi află, împreună,  unde îi va duce visul lor de a-şi găsi sufletul-pereche.

Nu uitați: miercuri, 23 iulie, începând cu ora 22:00, urmăriți ultimele trei episoade din primul sezon al sitcom-ului Mike și Molly, numai laUniversal Channel!

FILME

Mike si Molly – final de sezon la Universal Channel

Mike si Molly resSezonul 1 al sitcom-ului Mike și Molly se apropie de final: miercuri, 23 iulie, începând cu ora 22:00, vor fi difuzate ultimele trei episoade ale acestui prim sezon.

De la ora 22:00 va fi difuzat episoadul numărul 22: Examenulîn care Vince îi mărturiseşte lui Mike că nu a absolvit liceul şi îl roagă să-l ajute să-şi dea examenele de echivalare. În continuare, de la ora 22.30, va fi episodul intitulat Ziua Victorieiîn care, fiindcă se apropie ziua când va împlini 30 de ani, Victoria se panichează, iar Mike şi Molly sunt târâți, fără să vrea, în această “criză” a ei. De la ora 23:00 vom vedea ultimul episod al sezonului 1 – Noul iubit al lui Peggy – în care, atunci când noul iubit al lui Peggy îl întreabă pe Mike dacă are de gând să se însoare vreodată cu Molly, Mike începe să se simtă presat. (more…)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *