Vedete

Mihai Dobrovolschi despre relatia de cuplu

ID Learning, in parteneriat cu Radio Guerrilla, initiaza de la 1 octombrie 2009 editarea unei colectii de audiobook-uri prin care promoveaza sanatatea in relatia de cuplu si familie, in lectura lui Mihai Dobrovolschi, din inspiratia si experienta profesionala a psihologului Adrian Nuta. Incepand cu 1 octombrie 2009, Mihai Dobrovolschi a deschis seria “Invataturilor iubirii” citind despre: “Experienta indragostirii”; “Miturile iubirii” si “Erori fatale la inceputul unei relatii”, pentru ca la final sa ne impartaseasca, din gandurile lui – iata cateva din cele scrise pe coperta:
“[…]Invataturile Iubirii – este scrisa de un om, deci o si gresi. Dar ne ajuta in a sorta tot ceea ce numim pripit – dragoste. Iubirea nu e dependenta, nu e orgoliu, nu e orgasm, nu e frica de singuratate. Desi multi dintre noi n-au aflat inca.
Haideti, deci, vorba autorului, sa-nvatam iubirea dezinvatandu-ne de neiubire.
Dobro”
Ramanand contectati la “vorba autorului”, aflam de la Adrian Nuta ca:
“Heidegger spune că a iubi un lucru înseamnă a-l ocroti în esenÅ£a sa. Ce altceva aÅŸ putea adăuga? Ei bine, am adăugat destul de multe. ÃŽnsă nimic din ceea ce urmează să auzi nu reprezintă un adevăr absolut. ViaÅ£a este aÅŸa de surprinzătoare, de nouă, de plină de imprevizibil. Cu toate acestea, uneori vei avea senzaÅ£ia că mă refer exact la tine. Alteori multe Å£i se vor părea străine de experienÅ£a ta. Sau poate nimic nu pare a avea legătură cu tine. De unde ÅŸtii însă că nu va avea? Cum poÅ£i fi sigur că ai aflat totul despre tine? Ce secrete ascunde inconÅŸtientul tău? ÃŽn ce formă vor ieÅŸi la suprafaţă? Cred că ai dori să afli măcar o parte din aceste lucruri […]”
Adrian Nuta – specialist in terapii de cuplu, terapii corporale, thanatoterapie, dramaterapie unificatoare, dezvoltare personala si transpersonala.

“Iubirea este munca, uneori munca grea. Aceasta munca este cu tine insuti.”
Iata deviza sub care stau “Invataturile iubirii” – dezvaluite treptat prin intermediul celor sase audiobook-uri cu aparitie lunara, pana la data de 8 martie 2010 cand vom sarbatori editia de colectie.

Promovand, asadar, in spiritul intregii colectii, valorile eucationale de sanatate ale relatiei de cuplu, primul volum din “Invataturile iubirii” poate fi folosit incepand cu 1 octombrie 2009, de orice adolescent si/sau adult in dezvoltarea sa personala si interpersonala.
Audiobook-ul poate fi gasit in librarii, comandat online sau prin sms.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *