Stiri

Mihaela Bilic a lansat gama de electrocasnice Liebherr în România

Marelvi a lansat noua gamă de produse electrocasnice Liebherr în România, împreună cu Mihaela Bilic: frigidere, combine frigorifice, vitrine de vinuri şi humidoare. Noile produse încorporează tehnologia BioFresh, o soluţie unică, pantentată de către Liebherr, care adaptează şi controlează atât temperatura cât şi nivelul de umiditate din interiorul aparatului frigorific. Datorită beneficiilor oferite de BioFresh, doctorul nutriţionist Mihaela Bilic a susţinut importanţa conservării alimentelor la o temperatură corectă.

Mihaela Bilic - electrocasnice Liebherr
Mihaela Bilic – electrocasnice Liebherr

De cele mai multe ori, alimentele proaspete achiziţionate nu sunt consumate în aceeaşi zi, prospeţimea fiind unul dintre cei mai importanți factori care influenţează valoarea nutriţională a alimentelor. Pentru o prospeţime de lungă durată a alimentelor, şi implicit o alimentaţie sănătoasă, Liebherr a creat BioFresh, o tehnologie care menţine temperatura produselor puțin peste 0°C, folosind compartimente cu temperatură diferențiată, în funcție de specificul produselor stocate. Fiecare sector poate fi folosit individual şi poate menţine o umiditate ideală. HydroSafes este funcția care permite o umiditate ridicată, iar DrySafes facilitatea pentru umiditate scăzută, ambele compunând o soluţie de stocare versatilă.

„Natura ne oferă o gamă variată de substanţe vitale: de la vitamine şi minerale la hidraţi de carbon, ideale pentru a ne da energie si rezistenţă, dar mai ales o stare de spirit bună. Condiţiile de temperatură corectă şi de umiditatea ideală sunt esenţiale în menţinerea acestora în alimentele păstrate în frigider. Tehnologia BioFresh creată de Liebherr oferă vieţii un impuls în păstrarea alimentelor proaspete până în momentul consumului,” a declarat Mihaela Bilic, specialist în nutriţie.

Ce este BioFresh?

Vedetele gamei de produse lansate, răcitorul Liebherr KBs 3864 şi frigiderul Liebherr SBSes 7165, dispun de tehnologia BioFresh şi garantează un climat perfect pentru răcirea pe termen foarte lung. La o temperatură situată puţin peste 0°C şi în condiţii de umiditate diferențiată a aerului, legumele şi fructele, carnea, peştele şi produsele lactate îşi păstrează vitaminele, aromele delicate şi aspectul apetisant pentru o perioadă de până la trei ori mai lungă decât în frigiderele tradiţionale.

Noua gamă de produse Liebherr cu BioFresh este completată de combina frigorifică CBNgb 3956, produs care dispune de un sistem de răcire bazat pe recircularea aerului care elimină riscul de înghețare a alimentelor şi de sertare etanşe BioFresh, manevrabile datorită unui sistem proprietar bazat pe şine extensibile.
Frigiderul KBgb 3864 cu uşă de sticlă neagră a fost distins în cadrul evenimentului Plux X Awards pentru calitatea înaltă, design şi ecologie prin acordarea premiului de„Cel mai bun frigider al anului 2011”.

Combina frigorifică Liebherr Comfort CNesf 5123 oferă o refrigerare de calitate profesională. Alimentele sunt păstrate proaspete prin intermediul tehnologiei de recirculare a aerului rece. Cu ajutorul funcţiei NoFrost nu mai este necesară dezgheţarea regulată a combinei frigorifice pentru asigurarea unei performanțe crescute de-a lungul unei perioade îndelungate de timp. Vă stau la dispoziţie cuburi de gheaţă de cea mai bună calitate pentru fiecare ocazie, fără a mai fi necesară racordarea la reţeaua de apă curentă, datorita IceMaker-ului cu rezervor pentru apă.

Aparatele pentru depozitarea vinurilor, Liebherr WTes 5872 Vinidor şi Liebherr WKes 653 GrandCru, oferă condiţii de depozitare similare unei crame. Vitrinele din seria GrandCru sunt proiectate pentru depozitarea pe termen lung a vinurilor sau depozitarea la temperatura ideală de servire specifică mai multor tipuri de vinuri. Temperatura poate fi ajustată între +5°C şi +20°C în funcţie de necesităţi şi poate fi menţinută în mod uniform şi constant în tot interiorul aparatului. Într-o singură vitrină de vinuri, pot fi depozitate, la temperatura ideală de servire, vinuri roşii, albe, roze și diferite tipuri de șampanie.

Seria Vinidor reuneşte într-un singur produs avantajele tuturor aparatelor de răcire a vinului şi a celor de temperare a acestora. Această serie oferă, în funcţie de dimensiunile aparatelor, două, respectiv trei zone de depozitare, în care temperatura se poate regla exact, independent una de cealaltă.

Humidorul Liebherr ZKes 453 dispune de comandă electronică precisă cu taste tip touch, care reglează temperatura între +16°C şi +20°C şi umiditatea între 68% şi 75%, printr-un sistem complex de senzori. În cele două cutii de prezentare, lucrate din lemn de cedru spaniol cu înălţimi diferite, pot fi depozitate trabucuri de diferite tipuri și proveniențe. Pentru prezentarea optimă a trabucurilor dvs. humidorul Liebherr ZKes 453 dispune de iluminare cu led reglabilă integrată în placa de sticlă a uşii.

Cine este Marelvi?

Compania a fost fondată în 1995 și de atunci a devenit unul dintre cei mai importanţi distribuitori independenţi din România. Marelvi deţine în prezent patru depozite regionale: în Rădăuţi, Bucureşti, Deva, Cluj şi are 100 de angajaţi organizaţi pe departamente specifice. Zece directori zonali a căror activitate acoperă întreg teritoriul ţării, coordonaţi de directorul naţional de vânzări şi susţinuţi de către departamentul de achiziţii si de marketing sprijină activităţile de distribuţie şi evoluţia numărului de clienţi. Compania acoperă întreg teritoriul ţării și aprovizionează 600 de clienţi independenţi, având o cifră de afaceri anuală estimată la 40 milioane euro în 2012.

Cine este Liebherr?

Liebherr este unul dintre cei mai importanţi producători mondiali de aparatură frigorifică de înaltă calitate. Concepută sub exigenţa calităţii superioare şi a design-ului de excepţie, linia completă de aparate electrocasnice Liebherr include frigidere de dimensiuni mici, combine şi frigidere, lăzi frigorifice, frigidere pentru păstrarea alimentelor şi pentru răcirea băuturilor, răcitoare pentru vinuri şi vitrine pentru vinuri cu dispozitiv de control al temperaturii, precum şi frigidere şi congelatoare pentru uz comercial.
Începând din aprilie 2008, Marelvi a devenit importator şi distribuitor al produselor frigorifice Liebherr pe piaţa românească.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *