Vedete

Michael Jackson a fost inmormantat

Michael Jackson a fost -in fine- inmormantat in cimitirul Forest Lawn din Los Angeles, in mare secret, scrie presa tabloida. Fostul “rege al muzicii pop” a fost inmormantat cu multa discretie, fara o slujba religioasa si fara ca vreun fan sa se afle prin apropiere.
Presa britanica a aflat duminica seara ca familia Jackson este atat de ingrijorata de faptul ca armata de admiratori ai starului decedat ar putea sa profaneze mormantul acestuia incat a apelat la masuri drastice pentru a pastra secretul asupra locului de veci al cantaretului. Rudele acestuia au in vedere si posibilitatea mutarii trupului lui Michael Jackson, daca securitatea locului de veci va fi amenintata.

Presa britanica sustine ca trupul lui Michael Jackson a fost inmormantat fara o slujba religioasa deoarece familia starului american a fost multumita de ceremonia funerara privata care a avut loc inaintea funeraliilor publice organizate la Los Angeles, in memoria celebrului cantaret, pe 8 iulie.
Aceleasi surse sustin ca Michael Jackson ar fi inmormantat in apropiere de bunica lui, Martha Bridges. Martha, decedata in 1990, la varsta de 83 de ani, isi doarme somnul de veci in cimitirul Forest Lawn sub un copac umbros.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *