Vedete

Maya Vega, noua membra a familiei Mutu

Mare fericire in familia lui Adrian Mutu dupa ce astazi Consuelo, sotia atacantului Fiorentinei a dat nastere celei de-a doua fetite a cuplului – Maya Vega. Micuta este s-a nascut la ora 6:52, are o greutate de 3 kilograme 600 de grame si o lungime de 52 de centimetri, si spre bucuria familiei atat Consuelo  cit si Maya sunt perfect sanatoase si se simt foarte bine.

Maya Vega a venit pe lume  intr-o clinica privata din Miami acolo unde se afla in prezent intreaga familie a lui Adrian Mutu venita special pentru a asista la eveniment. Fetita este cel de-al treilea copil al lui Mutu, fotbalistul avind un fiu numit Mario din prima casnicie si o fetita numita Adriana din cea de-a doua.

“Sunt coplesit de bucurie. Este un copil pe care atat eu cit si Consuelo ni l-am dorit foarte mult si aproape ca ne pierduseram rabdarea asteptind-o. Mi-au dat lacrimile cind am luat-o in brate.

Sunt bucuros ca este fetita si ca diferenta de virsta dintre ea si Adriana este foarte mica pentru ca asta inseamna ca vor fi foarte apropiate.

Ii multumesc lui Dumnezeu pentru ce mi se intimpla” declara Adrian Mutu imediat dupa nasterea fiicei sale. Pentru a afla mai multe detalii in exclusivitate din viata fotbalistului urmariti luni de la 23:00 serialul “Il Fenomeno Adrian Mutu “, numai la Kanal D

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *