Vedete

Marius Nedelcu, primul videoclip din cariera solo

Doua zile toride! Asa se poate rezuma filmarea primului clip semnat Marius (ex- Akcent ). “Rain”, primul single promovat de pe primul album solo al lui Marius, intitulat “By Myself”, este un duet cu Giulia (ex- Candy), iar videoclipul a fost filmat pe parcursul a doua zile extrem de calduroase.

” Noroc cu scenariul care prevedea si multa ploaie”, povesteste amuzat artistul care a indurat cu stoicism arsita de afara. Giulia i-a fost alaturi pe tot parcursul filmarilor, inca de la ora 6 dimineata cand toata echipa a raspuns prezent.

Dupa 4 ore in care Rocca, regizorul clipului, impreuna cu echipa sa au aranjat set-ul, artistii au fost machiati si pregatiti pentru primele cadre, la ora 10:00 au inceput filmarile.

” Am fost foarte emotionat pentru ca este primul meu clip ca artist solo. Am trait cu intensitate fiecare secunda a filmarilor, m-am bucurat de fiecare moment, iar Giulia si-a jucat foarte bine rolul”, povesteste Marius.

Alaturi de cei doi protagonisti, un rol important l-a a vut si grupul de peste 20 de figuranti care au intregit scenariul clipului si care au rezistat caldurii infernale, desi erau imbracati complet in negru.

“Si Marius, si Giulia au reactionat ca niste profesionisti tinand cont de faptul ca a fost o filmare grea in care a fost implicata foarte multa figuratie. Pe camera s-a observat chemistry intre ei si exact asta cautam”, a declarat Rocca

“Am comunicat foarte bine cu Marius si Rocca.. A fost prima data cand am filmat in ploaie, dar m-am simtit excelent pentru ca a fost ca la o intalnire cu prietenii, si nu la o filmare”, rade Giulia.

“Rain”, primul videoclip din cariera solo a lui Marius va fi lansat pe posturile tv saptamana viitoare.

Sursa: MediaPro Music

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *