MUZICA

Marius Moga, un nou plagiat care nu este plagiat

Cu cateva zile inainte de prima semifinala a Selectiei Nationale pentru Eurovision 2008, programata pe 9 februarie, presa incepe sa arunce pe piata noi zvonuri de plagiat care il au in prim-plan evident pe Marius Moga.

Dupa ce l-a editia de anul trecut piesa “Dracula, My Love” a fost scoasa din cauza acuzelor de plagiat si a incalcarii regulamentului, gratie unui filmulet lansat pe Internet de “prietenii” lui de la Hi-Q, acum, Marius Moga are “probleme” cu piesa “When We’re Together”, interpretata de Catalin Josan, ce urmeaza sa intre in semifinala de sambata de pe pozitia a 7-a.

Ca deobicei, scanteia a pornit de pe forumul Eurovision, de pe site-ul TVR. Sub numele de “Antonio”, cineva – Dumnezeu stie cine -, a scris asa: “Chiar seamana foarte mult cu Robbie Williams-Eternity…ascultati sa vedeti…nu pot sa cred…o luam de la capat…am inceput sa ma amuz”.

Cu adevarat gluma, pentru ca in momentul in care am ascultat ambele piese – cea a lui Moga si cea a lui Robbie, mi-am dat seama ca e doar un zvon inutil si nici vorba de plagiat.

Citeste articolul integral! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *