Concerte

Manowar pregateste o noua saga rock, pe limba fanilor!

Trupa Manowar are in plan o vara pe masura renumelui de “kings of metal”: un nou album – “Asgard Saga” -  ce va cuprinde in premiera o piesa inregistrata in 16 limbi si un tur de forta al celor mai tari festivaluri rock europene. Pe 5 iulie, Manowar va fi headlinerul B’ESTFEST AFTERSHOCK, inainte ca trupa sa-si incheie turneul european cu propriul festival, Magic Circle, ajuns deja la editia a treia. Line-up-ul B’ESTFEST AFTERSHOCK ii va mai include pe HolyHell, Trooper, Thunderstorm, Nexus si Ulytau.

Alaturi de B’ESTFEST AFTERSHOCK, Manowar va fi vara aceasta cap de afis la festivalurile PROVISSIROCK 2009 (Finlanda), HELLFEST (Franta), METALWAY FESTIVAL (Spania), NORWAY ROCK FESTIVAL (Norvegia). Turneul va culmina cu Magic Circle Festival III, in Loreley, Germania, unde Manowar va prezenta in premiera piesa “Father”, compusa in 16 limbi diferite, special pentru fanii din intreaga lume. “Realizarea acestei piese a fost un proces extrem de dificil si sunt foarte mandru de rezultatul final. Privesc piesa ca pe un cadou pe care Manowar il face lumii, este o modalitate de a ajunge mai aproape de fanii nostri, folosind chiar limba lor. De fapt, foarte multi fani ne-au ajutat la traducerile piesei, si mi-au corectat pronuntia! Oricum, ce este insa important este ca pasiunea care ne-a inspirat sa incercam acest lucru este prezenta in fiecare dintre variantele piesei, indiferent de limba”, a declarat solistul Eric Adams. “Father” va fi inclusa pe noul album de conceptie al trupei, “Asgard Saga”, material inspirat din legendele mitologiei nordice despre zeul Thor, pentru care Manowar a colaborat cu celebrul autor german de literatura fantastica Wolfgang Hohlbein.

Oferit de Romtelecom si sustinut de Alto si Dacia, festivalul B’ESTFEST se va desfasura vara aceasta in perioada 1-5 iulie, la Romexpo. Pe langa Manowar, afisul B’ESTFEST 2009 va mai cuprinde nume precum se The Killers, Moby, Motörhead, Franz Ferdinand, Orbital si Santana, lista tuturor artistilor confirmati pana in prezent fiind disponibila pe site-ul oficial al festivalului, www.bestfest.ro. Biletele pentru Ziua Zero si biletele de o zi ( 130 lei pana pe 30 iunie; 150 lei pe durata festivalului si la intrare), cele pentru AFTERSHOCK (100 lei si 150 lei, in functie de distanta fata de scena), precum si abonamentele pentru 2, 3 si 4 iulie (270 lei) sunt disponibile pe www.myticket.ro si in Diverta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *