Concerte

Mandinga: Historia de un Amor

Biletele pentru spectacolul Mandinga – “Historia de un Amor”, s-au pus in vanzare marti, 2 februaie, fiind disponibile la diferite categorii de pret intre 45 si 110 lei, atat in reteaua magazinelor Diverta, precum si online, pe www.myticket.ro. Conceput sub forma unei piese de teatru muzical, spectacolul „Historia de un Amor” va avea loc pe 21 martie, la Sala Palatului din Bucuresti.

Organizat de Emagic si pus in scena de Mandinga, spectacolul „Historia de un Amor” promite o noua viziune asupra muzicii salsa, materializata intr-un uimitor show, ce surprinde pasiunea si intensitatea unei povesti de dragoste atemporala. „Historia de un Amor” se anunta a fi unul dintre cele mai interesante productii muzicale ale anului, un spectacol in care muzica, teatrul si dansul se vor imbina intr-un concept artistic inedit, avand in prim plan povestea de iubire a doi tineri, poveste marcata de contextul politico-social dificil al vremurilor pe care le strabate. Cuplul de indragostiti isi incepe povestea in Cuba anilor ’60, se regaseste in Miami anilor ’80, iar calatoria lor se sfarseste chiar in Bucuresti-ul zilelor noastre.

Fanii Mandinga, precum si cei ai muzicii latino in general sau iubitorii de spectacole live deosebite nu ar trebui sa rateze acest eveniment, o adevarata incursiune plina de viata si savoare in istoria muzicii salsa. Biletele pentru acest spectacol sunt disponibile online, pe www.myticket.ro, precum si in reteaua magazinelor Diverta, la urmatoarele categorii de preturi in functie de pozitia in sala: 45, 60, 75, 90 si 110 lei in cadrul unui proiect fara precedent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *