Vedete

Maia Morgenstern vrea sa se implice in campanii sociale

Actrita Maia Morgenstern si-a facut publica intentia de a se dedica tot mai mult sprijinirii campaniilor sociale desfasurate in Romania. Implicata in numeroase proiecte artistice si personale, actrita a decis sa isi investeasca energia si talentul in sustinerea cat mai multor campanii umanitare si educative. 

“Dintotdeauna m-am implicat in proiecte ce au privit intrajutorarea celorlalti. Am raspuns cand am fost solicitata, am avut si cateva initiative, dar consider ca inca mai avem multe de facut pana sa ne fi indeplinit intrutotul misiunea de a-i ajuta pe cei din jurul nostru. Vreau sa facem mai mult, sa fac si eu mai mult, si cumva, impreuna, sa consolidam acest mecanism al binefacerii “, a declarat Morgenstern.

Actrita marturiseste ca proactivitatea sa vine si ca urmare a faptului ca, de multe ori, responsabilii de proiecte caritabile au retineri in a o implica in campanii, presupunand ca programul aglomerat nu ii va permite dedicarea totala:

“ Am inteles cu timpul ca, de multe ori, oamenii ezita sa imi propuna participarea pro-bono la campanii sociale. Fie ca o fac dintr-un anume soi de respect, jena sau protectie, fie ca se grabesc in a presupune ca nu as avea resursele necesare implicarii totale in proiect, atitudinea este neproductiva in raport cu obiectivele urmarite. Vreau sa ajut si mi-am dozat astfel energia si creativitatea cat sa pot face fata, cu responsabilitate si seriozitate, tuturor indatoririlor familiale, profesionale si sociale”, a continuat actrita.

Invitata la emisiunea “Neata cu Razvan si Dani” la Antena1, Maia Morgenstern si-a argumentat afirmatiile vorbind despre cateva dintre proiectele caritabile recente. Intr-o singura saptamana, actrita a participat pro bono la Festivalul Memento Vivere (manifestare cu programe speciale de educatie prin arta pentru copiii care traiesc in conditii defavorizate), la Ateneul Roman alaturi de Clubul Kiwanis Bucuresti ( eveniment in beneficiul copiilor cu aptitudini muzicale ) si la Silver Church, unde a avut loc lansarea albumului Lumea de Roua, omagiu adus regretatului actor, poet si cant-autor Adrian Pintea.

www.streetwisepr.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *