Evenimente

Mai sunt doua zile pina la deschiderea Luxury Show 2007!!!!

Cea de-a doua editie a unicului targ al brandurilor de lux din Romania, LUXURY SHOW 2007, isi deschide portile peste 2 zile, in Pavilionul Central din Complexul Expozitional ROMEXPO!
200 de firme si branduri de prestigiu vor aduce sub aceeasi cupola produse de top – multe in premiera absoluta pe piata romaneasca -si le vor expune timp de 4 zile intr-un decor de vis.

Spectacolul oferit de organizatori va fi pe masura. Fiecare seara va aduce noutati legate de tematica expozitiei – MotorShow, Fashion, Bijuterii.

LUXURY SHOW 2007 va debuta cu o Seara de Gala in care ROMEXPO si EUROEXPO, printr-un parteneriat inedit cu Fundatia Principesa Margareta a Romaniei, vor promova un proiect caritabil: Tinere Talente – proiect ce apartine Fundatiei. Vor fi scoase la licitatie 10 obiecte si servicii valoroase si inedite puse la dispozitie de sustinatori ai acestei actiuni umanitare, iar sumele obtinute vor fi utilizate de Fundatia Principesa Margareta a Romaniei pentru ajutorarea unor tineri cu abilitati deosebite, care provin insa din medii defavorizate.
”Se spune ca milionarii eternitatii sunt cei care in timpul vietii stiu sa fie generosi! O sa vedeti ca in Romania avem si astfel de milionari – cu suflete bogate! Este pentru noi o onoare sa gazduim aceasta licitatie caritabila, pentru ca in acest fel dovedim ca suntem oameni si ca ne pasa!”, declara domnul George Cojocaru, Presedinte – Director General ROMEXPO.
A doua seara LUXURY SHOW 2007 va fi Seara Ambarcatiunilor si a magiei. Veti afla care este yacht-ul anului 2007 si veti admira cateva momente unice de iluzionism puse in scena de faimosul Johannes, dupa modelul celebrelor spectacole de la Las Vegas.

Sambata seara, Casa Luxului va purta pecetea rafinamentului si a elegantei, pentru ca Fashion Ambassador LUXURY SHOW 2007 – designerul Catalin Botezatu – va prezenta noile colectii, create special pentru acest eveniment. Nu mai putin de 4 spectacole exclusive marca CB vor fi vedetele din Seara Modei!

Bijuteriile vor avea un loc aparte in LUXURY SHOW 2007. Ultima seara a expozitiei-eveniment le este dedicata in exclusivitate. Pe scena impresionanta care va trona in mijlocul Pavilionului Central veti admira colectii aduse in premiera in Romania. Designerul Oana Mizil a anuntat deja ca va expune un pretios colier in valoare de aproximativ 1,6 milioane de Euro. Iar expertul gemolog Oana Ceciu va prezenta un diamant a carui valoare depaseste 150.000 de Euro.

Sectiunile de expozitie Home & Design, Hi End, Leisure & Pleasure sunt si ele puternic reprezentate in cadrul LUXURY SHOW. Veti vedea produse premium: covoare Versace, lenjerii de pat incrustate cu cristale Swarowski, telefoane mobile placate cu aur, spa-uri exclusiviste, stilouri cu diamante si carti Valentino sau Gucci.

”LUXURY SHOW este singurul loc din Romania unde puteti vedea atat de multe produse cu adevarat de lux, intr-o atat de mare diversitate, sub aceeasi cupola. Nicio alta expozitie nu a reusit aceasta performanta! Si putem spune cu mandrie ca am lansat un trend, fiindca de la prima editie LUXURY SHOW, de anul trecut, ideea de lux, calitate si rafinament a inceput sa fie dezbatuta serios in Romania.”, spune Camelia Buda, Director General EUROEXPO.

Va asteptam asadar intre 6 si 9 decembrie 2007, in Pavilionul Central din Complexul Expozitional ROMEXPO, sa deschidem impreuna cutia de comori a LUXURY SHOW 2007.

Veniti sa straluciti alaturi de noi!

www.luxuryshow.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *