Vedete

Madonna nu mai ajunge in Ljubljana, dar se pregateste intens pentru celelalte show-uri si de lansarea a doua noi carti pentru copii!

Din cauza unor probleme de logistica, concertul Madonnei din cadrul Sticky & Sweet Tour programat in capitala Sloveniei, Ljubljana, a fost anulat. Acest lucru nu va afecta insa planurile artistei, care includ atat finalizarea turneului, inclusiv show-ul din Bucuresti, cat si lansarea a doua noi carti de povesti pana la sfarsitul acestui an. Luna aceasta, pe 26 august, Madonna va ajunge pentru prima data in Romania, in cadrul unui eveniment Vodafone Best Music ce va avea loc in Parcul Izvor din capitala.

Show-ul care ar fi trebuit sa aiba loc la Ljubljana pe 20 august a fost anulat din cauza unor probleme de logistica aparute recent, cei care si-au cumparat bilete pentru acest concert putand sa-si recupereze banii incepand de luni, 10 august. Conform declaratiilor oficiale ale reprezentantilor turneului, aceasta anulare nu va afecta niciunul dintre celelalte concerte programate in cadrul Sticky and Sweet Tour, printre care Munchen, Budapesta, Belgrad, Bucuresti, Sofia si Tel Aviv.

Anul acesta, pe langa spectacolele din cadrul Sticky & Sweet, diva muzicii pop isi valorifica si talentul scriitoricesc, lucrand intens la doua noi volume din seria cartilor pentru copii „Trandafirii englezesti”, ce urmeaza sa apara pe piata pana la sfarsitul acestui an. Primul volum, a carui lansare este programata pentru data de 15 octombrie, este cea de-a 11-a carte a Madonnei si poarta numele de „American Dreams”. Pentru toti aceia care doresc sa fie primii detinatori ai volumului, acesta poate fi deja comandat de pe site-ul Amazon. Cel de-al doilea material este in lucru, si va fi ultimul volum din seria „Trandafirii englezesti” si se va intitula „Catch The Bouquet”, cartea urmand a fi disponibila in magazine din 24 decembrie. Colectia „Trandafirii englezesti” este una dintre cele mai bine vandute serii de volume pentru copii, primul volum al acesteia debutand pe locul 1 in topul Best Seller al ziarului american New York Times, stationand in aceasta pozitie timp de sase saptamani, cu peste 500.000 de copii vandute. Toti fanii Madonnei, dar si ale povestilor sale, pot obtine mai multe detalii despre noile carti lansate de pe site-ul www.myenglishroses.net.

Parte a seriei Vodafone Best Music, promovat de Live Nation si organizat de Emagic, concertul Madonnei de la Bucuresti va avea loc pe data de 26 august, in Parcul Izvor din Capitala. Biletele ramase disponibile mai pot fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta sau online, de pe www.myticket.ro, la urmatoarele categorii de pret: 120 lei (Gazon B), 600 lei (Gold Bar) si respectiv 800 lei (cele VIP). Ultimele Pachete Gold, in valoare de 2250 lei, sunt disponibile doar prin comenzi telefonice sau prin e-mail, cei interesati putand afla mai multe detalii pe www.myticket.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *