Vedete

Madonna a trecut prin "chinurile facerii" pentru adoptia lui David Banda

Madonna a dezvaluit ca adoptia micutului malaiwian David Banda a fost la fel de dureroasa ca o “nastere naturala”. Cantareata considera ca adoptia a fost un proces extrem de dureros datorita birocratiei.

Aflata la festivalul de film de la Cannes, vedeta in varsta de 49 de ani, a marturisit: “A fost dureros si chinuitor si n-am inteles de ce. In final, mi-am dat seama ca atunci cand o femeie naste pe cale naturala trece prin multa suferinta. Si eu am trecut, intr-un fel, prin ‘chinurile facerii’”.

Cu toate acestea, Madonna , a declarat ca nu are resentimente fata de aceasta experienta, considerand ca a ajutat-o sa devina mai puternica. “Tot ce mi se intampla are legatura cu karma. Era menit sa se intample”, a afirmat cantareata.

Totodata, Madonna s-a aparat si impotriva gurilor rele, care sustin ca mama lui David nu a murit de SIDA si ca tatal lui s-a impotrivit adoptiei: “Da, mama lui a murit intr-adevar, de SIDA si da, l-am intalnit pe tatal lui si a consimtit intru-totul adoptia. Nu exista nicio controversa in ceea ce priveste aceasta adoptie”.

Madonna si-a prezentat la Cannes documentarul “I Am Beacuse You Are”, care prezinta efectul pe care il are SIDA asupra orfanilor din Malawi si in care apare si David.

Sursa: www.vedeta.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *