MUZICA

Luminita Anghel si Mihai Traistariu, prezentatori la Eurovision 2008

In acest an Eurovision Romania va fi prezentat de cei care ne-au facut mandri ca suntem romani, cantaretii Luminita Anghel si Mihai Traistariu.

Organizatorii show-ului au hotarat ca cele doua vedete sa creasca audienta, dar si sa intretina atentia publicului pe intreaga durata a sa.

Inscrierea in concurs se face pana pe 15 ianuarie, iar alegerea pieselor se va face intre 16-17 ianuarie.

Cea mai buna piesa va merge la Finala concursului  international Eurovison 2008 care se va desfasura pe 24 mai la Belgrad.

Luminita Anghel si Mihai Traistariu, prezentatori la Eurovision 2008Pana acum in concurs s-au inscris: Andra, Proconsul, Fly Project, Tom Baxter, Anda Adam si Nico. Surpriza din acest an este Anda Adam, care desi declarase in nenumarate randuri ca nu are incredere in acest concurs, ea s-a inscris pentru prima data.

In 2005, Luminita Anghel s-a clasat pe locul 3, iar Mihai Traistariu pe locul 4, in 2006. Talentul pe care cei doi il au in muzica a fost recunoscut pe masura, cu multe succese si impliniri.

De cand piesele lor s-au clasat pe locurile onorabile la Eurovision, viata a luat o noua intorsatura, cu mii de concerte si contracte banoase, atat din tara, cat si din strainatate.

Sursa: www.stilfeminin.ro 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *