Vedete

Loredana dezvaluie secrete live la videochat pe apropo.ro

Videochat-ul Apropo.ro le ofera internautilor o noua provocare muzicala, Loredana. Luni, 28 septembrie 2009, de la ora 19:00, userii site-ului au intalnire cu Loredana, care le va vorbi fanilor despre noile sale proiecte, despre planurile de viitor si amanunte picante din viata personala. Fanii vor afla amanunte despre cel mai recent clip facut piesei Like a Rockstar, unde artista a abordat patru look-uri si atitudini diferite, elaborate impreuna u echipa ei. Detaliile videoclipului au fost inspirate din magia anilor 60, iar filmaile au fost faute la Paris. Nouvelle Vague a fost sintagma care a stat la baza filmarilor.

Accesand http://videochat.apropo.ro/ , utilizatorii pot afla amanunte despre primul ei volum despre sex, stil si calatorii, Sexting si despre cel mai recent album, Sundance, un album cu sound occidental. Sexting aduna eseuri publicate de-a lungul timpului de artista.
Dupa Anda Adam, Puya si GuessWho, Montuga, Laura Andrean,Alb Negru, Laura Cosoi, Voltaj, Ladies , Holograf si Sisu, Loredana continua seria invitatilor la videochat-ul Apropo.ro.
In timpul videochat-ului userii vor putea castiga CD-uri cu ultimul album Loredana, Sundance.
Userii sunt, de asemenea, cei care aleg viitoarele vedete care vor fi invitate la noi sesiuni de videochat cu premii surpriza.

Portal cu traditie pe internetul romanesc, www.apropo.ro pune la dispozitia internautilor o selectie completa de stiri, entertainment si concursuri interactive, videochat-uri cu vedete din lumea muzicala si mondena si transmisiuni live de la evenimente. Apropo.ro include, de asemnea, un site de stiri mondene (www.showbiz.ro) si un serviciu de videosharing cu continut profesionist: www.tare.ro. Tot pe www.apropo.ro utilizatorii se pot alatura celei mai mari comunitati de chat din Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *