Stiri

Locuri de munca: Metrorex

Metrorex face angajări, spune Realitatea.
Metrorex va angaja în acest an 180 de persoane, ca urmare a deschiderii liniei 1 Mai-Parc Bazilescu, astfel că bugetul actualizat de venituri şi cheltuieli prevede creşterea cu 3,4% a cheltuielilor cu personalul faţă de nivelul aprobat iniţial de Guvern, la 279,11 milioane lei.

Metrorex angajează 180 de persoane pentru două staţii noi.
“Bugetul de venituri şi cheltuieli a fost actualizat prin suplimentarea numărului de personal şi a fondului de salarii aferent cu 180 salariaţi începând cu luna aprilie 2011, ca urmare a dării în exploatare în prima parte a anului 2011 a două noi capacităţi de transport prin extinderea reţelei actuale de metrou pe Magistrala IV cu tronsonul 1 Mai-Parc Bazilescu în lungime de 2,6 km cale dublă şi două staţii noi de metrou, Pajura şi Parc Bazilescu”

8 Comments

 1. buna ziua imi caut un loc de munca si mar interesa un loc de munca la metrorex mai ales ca am calificarea profesionala de tehnician transporturi feroviare

 2. buna ziua ma intereseaza un loc de munca tehnician helpdesk IT /software poate fi si colaborare

 3. Buna ziua!m-a intereseaza si pe mine un loc de munca la metrorex.Am terminat facultatea de inginerie electrimecanica acum 3 ani.Sunt dispus sa muncesc pe orice post mi se ofera,cu posibilitatea avansarii pe viitor.va multumesc

 4. Buna ziua asi dori sa acced intr-o functie de IDM.mentionez ca am o experienta de 26 de ani in exploatare feroviara,miscare si comercial,am studii de specialitate,idm exterior,idm dipozitor,idm localist.idm sef tura,operator RM,Inspector Protectie civila,intr-o statie tehnica cu triaj recunoscuta in trafic local si international.Locuiesc in Galati cu familia cu posibilitate de a locui in Bucuresti.

  Va multumesc anticipat.

 5. Buna ziua
  As fii si eu interesata de un loc de munca la metrorex , pe postul de casiera , am experienta.

  Numarul meu de telefon este 0734095480

  Multumesc anticipat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *