Stiri

Lista neagra a firmelor

S-a lansat Lista Neagra a angajatilor creata de Angajatorii si Agentiile de recrutare din Romania Black List Online. Lista neagra este o baza de date creata pentru Agentiile de recrutare, Angajatorii din Romania sau strainatate pentru a le usura munca, pentru a putea verifica seriozitatea aplicantiilor si eventualilor viitori parteneri.  Persoanele fizice, angajatorii, agentiile de consultanta si plasare a fortei de munca in tara sau in strainatate postati in aceasta baza de date au intrat cel putin intr-un conflict cu o Firma angajatoare sau o Agentie de Consultanta sau Plasare a fortei de munca in tara sau in strainatate, agentie care este membru al Black List Online.  Orice Firma de Consultanta sau Plasare a fortei de munca sau orice Angajator poate fi membru Black List Online.

Daca v-au creat greutati, daca v-au mintit, daca au afectat relatiile cu partenerii dvs din cauza unor persoane ce au aplicat pentru un loc de munca prin dvs, introduceti-i in BLACK LIST ONLINE. In acest fel va puteti proteja pe dvs, pe alti colaboratori, persoane fizice sau juridice, atentionandu-i de neseriozitatea lor!

Si dumneavoastra puteti fi protejat, evitand persoanele fizice sau firmele postatate pe BLACK LIST ONLINE care au creat probleme altor agentii.

Recomandam sa verificati fiecare nou aplicant sau viitor angajat al dvs. in BLACK LIST ONLINE, iar daca il gasiti inseamna ca a mai creat probleme si altora.

www.blacklist-online.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *