LifeStyle

Lindsay Lohan, admonestată pentru “comportament iresponsabil”

Lindsay LohanUn producător hollywoodian a somat-o pe tânăra actriţă Lindsay Lohan să renunÅ£e la “comportamentul iresponsabil” pe care l-a avut în timpul turnării unui film. Website-ul specializat pe celebrităţi TMZ.com a anunÅ£at – citându-l pe responsabilul cu presa al actriÅ£ei – că Lohan a fost victima unui atac de căldură în timpul turnării la Los Angeles a filmului “Georgia Rule” ÅŸi că a fost nevoită să petreacă o noapte la spital din cauza deshidratării.
Dar producătorul filmului, James Robinson, a calificat aceste afirmaÅ£ii ca fiind “false scuze”, într-o scrisoare adresată actriÅ£ei ÅŸi făcută publică pe site-ul TheSmokingGun.com.
“După ce am început să filmăm pentru filmul «Georgia Rule», aÅ£i ajuns deseori cu întârziere pe platou. Acum nu v-aÅ£i prezentat deloc la lucru (…) Ni s-a spus că suferiÅ£i de un atac de căldură, dar noi ÅŸtim că motivele sunt petrecerile la care mergeÅ£i în fiecare noapte ÅŸi care vă epuizează”, a scris Robinson.
“Comportamentul dvs (…) a dus la pierderea a sute de mii de dolari. Nu mai putem tolera actele dvs. Dacă nu vă onoraÅ£i angajamentele (…), vă vom face direct responsabilă de consecinÅ£e. Noi vom lua toate măsurile necesare pentru a păstra integritatea filmului”, a conchis producătorul, cerându-i actriÅ£ei să “se comporte cu profesionalism”.
Lindsay Lohan, în vârstă de 20 de ani, a început să se afirme ca o tânără vedetă la Hollywood. Ea a jucat recent în filme precum “A Prairie Home Companion” ÅŸi “Herbie – maÅŸina buclucaşă”.
ÃŽn “Georgia Rule”, regizat de Gary Marshall, care a scris ÅŸi scenariul pentru “Pretty Woman”, Lindsay Lohan joacă alături de Jane Fonda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *