Concerte

Limp Bizkit, Queensryche ÅŸi Saga – la festivalul Rock the City, BucureÅŸti

FormaÅ£iile Queensryche ÅŸi Saga vor concerta, pe 28 iunie, la festivalul Rock the City, care va avea loc pe stadionul “Arcul de Triumf” din Capitală, eveniment la care a mai fost confirmată trupa Limp Bizkit. Show-ul din România al trupei Limp Bizkit este inclus în turneul “Unicorns N’ Rainbows 2009”. FormaÅ£ia americană, formată din Fred Durst (voce), Wes Borland (chitară), Sam Rivers (bas), John Otto (tobe) ÅŸi DJ Lethal, a vândut până în prezent peste 50 de milioane de albume în întreaga lume.

Până în prezent, Limp Bizkit a lansat cinci albume de studio – “Three Dollar Bill, Yall$” (1997), “Significant Other” (1999), “Chocolate Starfish and the Hot Dog Flavored Water” (2000), “Results May Vary” (2003) ÅŸi “The Unquestionable Truth (Part 1)” (2005) -, precum ÅŸi două compilaÅ£ii.

Queensryche este o formaÅ£ie americană de progressive metal, formată în 1981, în Bellevue, Washington. Trupa a lansat până în prezent 12 albume, având vânzări de peste 20 de milioane de exemplare în întreaga lume. Cel mai recent material discografic este albumul “American Soldier”, lansat anul acesta.

ÃŽn vara anului trecut, peste 3.000 de spectatori au asistat la primul concert susÅ£inut de formaÅ£ie în România, care a prezentat “Operation: Mindcrime”, o operă rock la care Queensryche a început să lucreze în urmă cu 20 de ani, dar ÅŸi “Operation: Mindcrime II”, alături de cele mai bune piese de pe albumul “Empire”.

Saga este o trupă canadiană de progressive rock, formată la începutul anilor ’70. ÃŽn prezent, Saga îi are ca membri pe Rob Moratti, Ian Crichton, Brian Doerner, Jim Crichton ÅŸi Jim Gilmour. Cel mai recent material discografic al trupei, a cărei discografie numără 31 de albume, este “The Human Condition”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *