Concerte

Lil’ Kim, vineri, la Mamaia

Lil’ Kim concerteaza vineri in clubul Bamboo din Mamaia, informeaza organizatorii. Castigatoare a sase premii Grammy si a mai multor Discuri de Platina, Lil’ Kim (pe numele adevarat Kimberly Denise Jones) s-a nascut in Brooklyn, New York, in 1974. Ea si-a inceput cariera muzicala in 1990, dupa ce l-a intalnit pe Biggie Smalls (Notorious B.I.G.). in 1995, ea si-a lansat albumul “Conspiracy”.
Lil’ Kim trebuia sa concerteze la Bucuresti in luna februarie a acestui an, insa concertul a fost amanat, deoarece vedeta hip-hop a fost rugata sa participe la show-ul “Dancing With The Stars”.
in 1999, ea a cantat alaturi de P. Diddy in cadrul turneului “No way out”, lansand, in acelasi an, propriul label, Queen Bee Entarteinment. In anul 2000, Kim a lansat cel de-al doilea album, “The Notorious KIM”.
in anul 2003, Lil’ Kim a lansat cel de-al treilea album, “La Bella Mafia”, single-ul “Magic Stick-feat. 50 Cent” urcand pe locul al doilea in Hot 100 fara a fi promovat de un videoclip. Acelasi album i-a adus artistei numeroase premii. Cel de-al patrulea album al lui Lil’ Kim a fost “The Naked Truth”. In prezent, ea lucreaza la cel de-al cincilea album.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *