Concerte, Evenimente

Liberty Parade 2008 – 13 DJ romani si 3 DJ straini

Cel mai mare eveniment dance din Romania – Liberty Parade – se antreneaza pentru un nou asalt al litoralului romanesc cu muzica, decibeli, camioane, dans pana dimineata, iubire si vibratii inalte. 19 iulie este data, Liberty Parade Arena este locul, Olimp – Saturn este traseul caravanei si neincapatoare va deveni plaja pentru zecile de mii de viberi care asteapta un an intreg pentru ca Liberty Parade sa se petreaca din nou.

Este cea de-a noua editie Liberty Parade si, fidel principiului conform caruia cel mai mare eveniment dance din Romania creste in fiecare an, anul acesta se aliniaza la pupitre nu mai putin de 13 DJ romani si 3 DJ straini.

«Anul trecut am avut doi DJ din afara. Anul asta am ajuns la 3 si fiecare dintre ei suna impecabil!», spun organizatorii de la Radio 21. Cine sunt cei trei?
In primul rand, vine Dennis Ruyer, omul din spatele Dance Department, emisiune ce a fost votata ca fiind cel mai bun podcast de muzica electronica din lume la Winter Music Conference Miami si pe care o puteti asculta in fiecare vineri seara la Vibe FM. Olandezul de 36 de ani traieste pentru muzica, il are ca sursa de inspiratie pe Dalai Lama si face radio la cel mai tare radio din Olanda – Radio 538.
www.dennisruyer.com

Apoi, vine Carl Kennedy, DJ englez stabilit in Australia, care nu numai ca arata impecabil – asta e informatie pentru fete! – ci si pune muzica intr-un mare fel. Pete Tong il numea in 2003 unul dintre cei mai tari DJ nedescoperiti ai lumii, pentru ca in scurt timp Kennedy sa devina una dintre revelatiile scenei dance mondiale. Este un adevarat eveniment sa il asculti pe Kennedy mixand si Liberty Parade il aduce pe scena cea mare pe 19 iulie 2008. www.carlkennedy.com

Al treilea este Dirty South, un australian care face ravagii pe piata britanica de profil. Pete Tong l-a primit ca invitat pe 30 mai la emisiunea care nu are nevoie de nici o prezentare: Radio 1 Essential Mix. Recunoasterea in lumea muzicii electronice a venit in urma devastatorului single ‘It’s Too Late’, piesa care a facut inconjurul lumii pe la radiourile de specialitate. www.myspace.com/dirtysouth909

DJ-ii romani de la Liberty Paradde sunt, anul acesta, Andi, Allen, Optick, Vali Barbulescu si Pagal pe scena, Christian Green, Liviu Hodor, Vika Jigulina, Paul Damixie, Emil Lasaria, NTFO, Vlad Oltean si Lucian Barbulescu pe camioane. Iar la microfon, ca MC, nimeni altul decat cel permanent in priza, viberul Vali Barbulescu.

Pe 19 iulie, Vibe FM suna strigarea pe Liberty Parade Arena. In organizarea Radio 21, impreuna cu Pepsi, Cefin Used Trucks si Red Bull.

www.libertyparade.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *