Evenimente

LIBERTY CENTER si-a desemnat marele castigator


Lori a inchis seria de concerte incendiare care au avut loc in fiecare weekend vara aceasta in Liberty Center! Senzationala artista careia nimeni nu ii rezista cand vine vorba de muzica, dans si voie buna a venit sa ridice tot mall-ul in picioare ca intr-o zi de sarbatoare! Si a avut toata lumea motive sa se bucure, pentru ca Liberty Center a desemnat marele castigator al masinii Citroen C3, pe care a pus-o la bataie in cadrul tombolei “Vrei distractie si shopping?”, desfasurata in perioada 22 mai – 31 iulie.

Dupa ce am numarat 9 castigatori ai vacantelor de vis cu destinatiile Grecia si Turcia: Dumitru-Iosif Fabian, Mihai-Andrei Stanuica, Viorel Ciobanu, Andrei Rizoiu, Mirela Popescu, Luiza Teodorescu, Andreea Toma, Irene Dobrin si Cristina Dobre, a venit vremea sa il felicitam pe Cristian-Aurel Constantin – posesorul marelui premiu din cadrul tombolei Liberty Center. Fericitul premiant a facut cumparaturi de minim 50 de lei, a completat un talon pentru tombola si s-a inscris in cursa.

Pe langa shopping, asa cum a promis, Liberty Center le-a asigurat vizitatorilor de toate varstele un program de distractie pe cinste. In fiecare weekend la pranz, cei mici au avut parte de ateliere de vacanta, unde au invatat sa deseneze, sa picteze, sa ingrijeasca florile, sa faca trucuri de magie. Cei care i-au ajutat sa isi dezvolte creativitatea si imaginatia au fost personajele de poveste cu care piticii s-au obisnuit deja la numerosele piese de teatru puse in scena chiar la Liberty Center.

Serile de sambata au fost dedicate curajosilor care s-au inscris la concursul de karaoke, premiati si ei cu multa inghetata racoritoare.

Ultima zi din saptamana a insemnat concerte, autografe, poze si CD-uri pentru fani. Cei mai in voga artisti ai momentului au trecut pragul Liberty Center pentru a incanta sutele de admiratori stransi in fiecare duminica seara sa cante si sa danseze. Dintre acestia ii amintim pe C.R.B.L. si invitatii sai speciali la show-ul “Let’s Dance!”, Delia, Andreea Banica, Alex, Connect-R, Horia Brenciu si nu in ultimul rand, Loredana.

Chiar daca s-a terminat campania “Vrei distractie si shopping?”, Liberty Center iti pregateste un program nou pentru ultima luna de vara, cu multe evenimente atractive care sa te racoreasca si sa te faca sa uiti de vremea inabusitoare. Te asteptam la Liberty Center! Feel the life of the city!

Adresa Liberty Center: Calea Progresului 151-171, sector 5, Bucuresti (intersectia Calea Progresului cu Calea Rahovei, acces cu tramvaiele 8, 11, 23, 25, 32 si autobuzele 117 si 173). Telefon: 021/ 369 98 75.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *