Stiri

LG Styler – ai grijă de hainele tale

LG Electronics (LG) prezintă în cadrul Consumer Electronics Show (CES) 2012 cabina de gestionare a hainelor, LG Styler, un sistem care păstrează îmbrăcămintea îngrijită şi proaspătă, folosind o tehnologie pe bază de aburi care asigură igienizarea hainelor, eliminarea mirosurilor şi reducând şifonarea. LG Styler este ideal pentru a proteja hainele care au nevoie de îngrijire specială, precum costumele şi bluzele.
LG Styler
“LG Styler este primul produs din categoria ‘cum să ai grijă de hainele care nu trebuie spălate des’ sau ‘haine care trebuie curăţate uscat dar nu necesită curăţare’, a spus Moon-bum Shin, Vice-preşedinte executiv şi CEO al companiei LG Electronics Home Appliance. “Folsind o tehnologie nemaiîntâlnită la produsele electrocasnice, LG Styler poate împrospăta şi odoriza diferite tipuri de ţesături, de la cămăşi şi tricouri, la costume şi haine groase de iarnă. Credem că Styler va fi unul dintre produsele revoluţionare ale anului în materie de electrocasnice.”

LG Styler se bazează în mare măsură pe funcţia Steam Refresh, care are două sub-funcţii: Steam Spray şi Moving Hanger Action. Steam Spray igienizează hainele, eliminând bacteriile şi mirosurile. În acelaşi timp, funcţia Moving Hanger Action declanşează o mişcare în două sensuri a umeraşelor, scutură cu delicateţe hainele deja aburite şi înlătură, astfel, cutele de zi cu zi de pe toate hainele.

Adiţional funcţiei de eliminare a mirosurilor, utilizatorii au optiunea de a alege aroma cu care să parfumeze hainele, cu ajutorul funcţiei Aroma Spray. LG Styler, alături de maşinile de spălat LG, oferă o soluţie mai inteligentă pentru gestionarea per ansamblu a întregii garderobe.

În ceea ce priveşte designul, LG Styler are un design elegant, modern, care ar completa decorul oricărui dormitor, dressing sau al oricărei spălătorii. Functiile de control sunt ascunse sub un panel de tip touch aflat pe faţa cabinetului şi sunt luminate într-o manieră delicată. LG Styler este, în acelaşi timp, foarte silenţios, datorită faptului că emite doar până la 40dB când este în operare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *