Stiri

LG – Maşina de spălat inteligentă cu tehnologie Wi-Fi/NFC Tag Smart DiagnosisTM

LG_Electrocasnice_SmartLG Electronics (LG) a prezentat în cadrul CES 2013 noua gamă de electrocasnice inteligente, care dispun de posibilităţi de conectare îmbunătăţite şi confort sporit în utilizare. Prin simpla atingere a smartphone-ului pe simbolul NFC Tag-on aflat pe electrocasnicele LG, utilizatorii îşi pot înregistra şi controla cu uşurinţă frigiderul, maşina de spălat, aspiratorul robotic sau cuptorul. Tehnologia Smart Control permite utilizatorului să dirijeze eficient electrocasnicele prin intermediul comenzilor vocale de pe smartphone şi să supravegheze de la distanţă sistemul eficient LG Smart Home.

Maşina de spălat inteligentă LG încorporează funcţiile Smart DiagnosisTM, Smart Access, Smart Adapt şi Smart Grid Ready. Utilizând Wi-Fi, NFC tagging şi semnale sonore, LG Smart DiagnosisTM avertizează utilizatorul asupra problemelor tehnice, în timp ce funcţia Smart Adapt face posibilă descărcarea a noi programe de spălat – precum Super Rinse sau Baby Sanitize – prin intermediul smartphone-ului sau direct de pe ecranul LCD al maşinii de spălat. Utilizatorii îşi pot folosi smartphone-ul pentru a monitoriza starea maşinii de spălat şi pentru a o controla de la distanţă prin intermediul comenzilor vocale. Ciclurile de spălare pot fi ajustate, începute sau întrerupte direct de la televizor.

Smart Access oferă utilizatorului controlul asupra maşinii de spălat indiferent unde se află. Consumatorii nu mai trebuie să îşi facă griji atunci când pleacă de acasă şi lasă maşina spălând, întrucât Smart Acces permite monitorizarea acesteia. Funcţiile şi preferinţele pot fi controlate de la distanţă, iar pe smartphone-ul utilizatorului apar mesaje pop-up atunci când un ciclu de spălare sau de uscare este complet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *