Stiri

LG GOOGLE TV la CES 2012

LG Electronics (LG) va prezenta Google TV în cadrul CES 2012, desfăşurat la Las Vegas. Televizorul LG Smart cu Google TV îmbină sistemul de operare Android de la Google şi tehnologiile LG 3D şi Smart TV, oferind consumatorilor o opţiune atractivă pentru divertismentul de acasă.

„Preocuparea permanentă a LG a fost de a oferi consumatorilor o serie variată de opţiuni pentru divertismentul de acasă, care să fie sofisticat şi confortabil în acelaşi timp,” a afirmat Havis Kwon, preşedinte şi CEO al companiei LG Electronics Home Entertainment. „Prin Google TV, LG a îmbinat sistemul de operare Android de la Google cu tehnologiile LG 3D şi Smart TV, oferind consumatorilor o experienţă nouă, extraordinară.”


Cea mai atractivă caracteristică a Google TV este uşurinţa de utilizare, datorită îmbinării dintre interfaţa cu sistem Android şi telecomanda Magic Remote Qwerty LG. Interfaţa LG Google TV şi ecranul principal au fost special concepute pentru a asigura navigarea şi selecţia conţinutului într-un mod simplu. Televizorul permite şi multi-tasking-ul, astfel pot rula simultan motorul de căutare, social networking şi funcţiile televizorului. Interfaţa de utilizare poate fi accesată prin telecomanda Magic Remote Qwerty care îmbină avantajul de utilizare uşoară a LG Magic Remote cu o tastatură QWERTY.


Având la bază tehnologia LG Cinema 3D, Google TV oferă o experienţă extraordinară şi confort pentru divertismentul de acasă. Prin tehnologia LG Film Patterned Retarder (FPR), ochelarii Cinema 3D nu au baterie, sunt confortabili şi foarte uşori. Ochelarii sunt disponibili la un preţ accesibil, astfel încât un grup mare de prieteni sau familia se pot bucura de vizionarea imaginilor 3D cu Google TV. Printr-o singură apăsare a unui buton de pe telecomandă, orice program sau film 2D poate fi vizionat în 3D, datorită motorului de conversie 2D în 3D încorporat în televizor.


Pe lângă Google TV, LG va continua să construiască platforma de Smart TV pe baza NetCast, care va fi disponibil în peste 60% din totalul panelurilor de televizoare cu ecran plat care vor fi introduse anul viitor. Cu un conţinut şi servicii variate şi în continuă dezvoltare, platforma LG Smart TV va continua să ofere consumatorilor experienţe unice.


LG Google TV va fi prezentat în premieră pe 9 ianuarie 2012, în cadrul CES.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *