Stiri

LG Cinema 3D Smart TV

LG Electronics (LG) lansează pe piaţa din România noua serie de televizoare Cinema 3D Smart TV, care include modele cu performanţe extraordinare datorită tehnologiilor şi funcţiilor încorporate. Televizoarele din gama 2012 se diferenţiază printr-un design extrem de atrăgător, cu o ramă de numai 3 mm, asigurând o experienţă de vizionare similară celei dintr-o sală de cinematograf.

LG Cinema 3D Smart TV
LG Cinema 3D Smart TV

LG Cinema 3D Smart TV

Noua serie de televizoare LG Cinema 3D Smart TV oferă consumatorilor interfaţă actualizată, cu un design nou, care permite accesul mai facil la conţinut şi posibilităţi multiple de customizare. De-a lungul anilor precedenţi, LG a îmbunătăţit permanent platforma Smart TV prin adăugarea a peste 1200 de aplicaţii şi servicii de conţinut premium. Mai mult, platformei LG Smart TV i-a fost integrată funcţia de căutare pentru a permite accesul mai rapid şi mai uşor la acest conţinut.

Începând cu anul acesta, au fost adaugate pe platforma SmartTV şi aplicaţii locale pentru a oferi consumatorilor români informaţii şi conţinut local de interes.

LG Cinema 3D Smart TV
LG Cinema 3D Smart TV

“În luna mai a acestui an am oferit disponibilitatea pe televizoarele LG SMART TV a unei aplicaţii locale, creată în colaborare cu cel mai important site românesc de cinematografie, Cinemagia.ro. Această aplicaţie va fi prezentă în meniul premium şi va oferi informaţii despre programul cinematografelor şi al posturilor TV, dar şi trailere ale filmelor care vor putea fi vizionate pe ecranul televizorului pentru o experienţă spectaculoasă.

În lunile următoare vom adăuga pe platforma LG Smart TV conţinut local suplimentar pentru a răspunde exigenţelor consumatorilor români,” a adăugat Ioana Cristescu.

Noua serie de televizoare LG Cinema 3D Smart TV include ochelarii Cinema 3D de ultimă generaţie, cu un nou design, cu o greutate redusă, fără baterii şi economici, pentru un confort sporit în timpul vizionării.

Bazată pe teoria tehnologiei 3D, Dual Play este soluţia pentru o experienţă absolută pentru pasionaţii de jocuri video. Cu ajutorul funcţiei Dual Play şi al ochelarilor speciali Dual Play, pasionaţii de jocuri pot vedea două imagini complet diferite, spre deosebire de tradiţionalul ecran divizat.

Prin intermediul tehnologiei 3D Zooming, sunetul este sincronizat perfect cu profunzimea imaginilor 3D care se derulează pe ecran, pentru a oferi o experienţă de vizionare 3D completă.

În plus, noua serie de televizoare LG Cinema 3D Smart TV încorporează funcţia specifică de conversie 2D în 3D, care oferă posibilitatea de acces nelimitat la orice tip de conţinut 3D. În acelaşi timp, utilizatorii pot accesa filme şi jocuri 3D din aplicaţia 3D World prezentă în zona de aplicatii pe toate televizoarele care detin platforma Smart TV.

O altă inovatie care sporeşte confortul de utilizare este noua telecomandă LG Magic Remote care facilitează o navigare şi o căutare mai uşoară şi intuitivă. De exemplu, pentru a efectua o căutare, utilizatorii nu mai trebuie să tasteze fiecare literă prin meniuri folosind telecoamnda clasică, ci pot pot avea acces instant la conţinutul dorit.

Social Center este o funcţie specifică Smart TV prin care utilizatorii pot păstra legătura cu prietenii prin intermediul reţelelor sociale în timp ce vizionează programele TV. Funcţia Smart Share Plus permite utilizatorilor să acceseze wireless conţinutul stocat pe dispozitivele digitale

Întreaga experienţă de vizionare este asigurată de un ecran IPS performant şi de tehnologia Nano Full LED, cea mai avansată tehnologie LED, reprezentând apogeul inovaţiei în domeniul calităţii imaginii pentru un ecran LCD.

Prin noua serie de televizoare LG Cinema 3D Smart TV, LG urmăreşte să ofere consumatorilor cea mai spectaculoasă experienţă de vizionare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *