Concerte

Les Elephants Bizarres Canta La Festivalul Spirit Of Burgas

Trupa Les Elephants Bizarres a fost confirmata in line-up-ul festivalului Spirit of Burgas (Bulgaria), aceasta urmand sa concerteze pe 3 august, in prima zi a evenimentului. SPIRIT of Burgas este cel mai mare festival al Bulgariei si are loc, in fiecare an, in orasul Burgas, pe malul Marii Negre.

Dupa ce au cantat la editia din acest an a B’ESTFEST Summer Camp, pe 8 iulie, baietii de la Les Elephants Bizarres vor fi prezenti si pe afisul celui mai important festival din Bulgaria, SPIRIT of Burgas. Acestia vor canta in aceeasi seara cu Busta Rhymes, Armin van Buuren sau Tinie Tempah, fiind singurii artisti romani prezenti in line-up-ul primei zile de festival, 3 august.
In saptamana ce tocmai s-a incheiat, mai exact pe 19 iulie, Les Elephants Bizarres a cantat si in deschiderea concertului Roxette de la Cluj, incalzind atmosfera pentru fanii adunati in numar foarte mare inca de la deschiderea portilor.

Trupa Les Elephants Bizzares a devenit faimoasa in Romania gratie piesei “Hello (Says The Devil)”, lansata in 2010. Calatoria lor muzicala a continuat cu “The Boys”, “Have No Fear”, sau “Smile”. La inceputul acestei veri, baietii au lansat single-ul Nu Ma Opri, prima incercare a elefantilor de a canta in limba romana, piesa ce va fi inclusa pe noul lor album, programat sa se lanseze in aceasta toamna.

SPIRIT of Burgas este cel mai mare si mai variat eveniment muzical din Bulgaria, acesta strangand in fiecare an sute de artisti locali si internationali pe scenele sale. In 2012, festivalul se afla la a cincea editie, iar organizatorii promit ca in acest an evenimentul va fi mai mare si mai spectaculos ca niciodata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *