LifeStyle

Lenjerie Kylie Minogue

Dupa ce a cucerit industria muzicala, Kylie isi indreapta atentia si spre alte oportunitati de business: artista vrea sa lanseze o colectie de design interior, ce va cuprinde lenjerie, paturi, prosoape, perdele si perne de ornament sub marca personala. Colectia va putea fi intalnita in curand in magazinele din  Marea Britanie, englezii fiind primii norocosi care vor putea dormi in paturile “Kylie”.
Diva australiana nu este un novice in afaceri, numele sau fiind asociat deja unui parfum, precum si unor colectii de costume de baie si lenjerie intima. “Kylie este un artist  multi-talentat care poate da o nota de eleganta si calitate oricarui lucru care ii trece prin mana” a declarat un apropiat al vedetei.

Totusi, pentru Kylie muzica ramane pe primul plan, anul acesta fiind planificat un turneu international de promovare a celui mai recent album al sau, “X”. Pe 17 mai Kylie va ajunge si la Bucuresti, unde va sustine un show pe stadionul  Stadionul Cotroceni. Biletele pentru concert au fost puse deja in vanzare, acestea putand fi achizitionate la preturile de 70, 95, 130, 200 si 400 de lei din reteaua magazinelor Diverta sau online de pe www.myticket.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *