Evenimente

La The Mission, fanii Samsung Galaxy S au hotărât: Armin Van Buuren, David Guetta şi ATB – must –see DJs în România, anul viitor

Între 6 şi 8 august, în timpul The Mission Dance Weekend // Edition 0.3 – 2010, fanii Samsung Galaxy S de pe Facebook au votat: Armin Van Buuren, David Guetta şi ATB sunt cei trei must –see DJs în România, anul viitor!

Astfel, fie că s-au aflat pe plaja din Năvodari, la The Mission, ori acasă, urmărind pe Facebook update-urile Galaxy S despre atmosfera incendiară întreţinută de Tiesto şi Fatboy Slim, sute de fani au votat ce DJ ar dori să vadă anul viitor. Iar cei mai populari au fost: Armin Van Buuren (25,82%), David Guetta (24,33%) şi ATB (17,21%). Mai mult, deşi s-a aflat pe scena The Mission în acest an, Tiesto (10,98%) s-a numărat şi el printre preferinţele fanilor Galaxy S, fiind urmat de Paul van Dyk (6,23%), Royksopp (2,67%) şi Ferry Corsten (2,37%).

GALAXY S (I9000)

Samsung Galaxy S a suprins cu noul concept de “Smart Life” şi fanii The Mission! O “existenţă smart” (“Smart Life”) presupune o abordare inteligentă, iar Galaxy S oferă acest lucru apelând la preferinţele personale pentru a culege informaţii despre nevoile şi cererile fiecărui utilizator. Acest lucru s-a întâmplat şi cu împătimiţii vibe-urilor care au răsunat timp de două nopţi pe plaja din Năvodari. La The Mission, de acasă, de pe propriile telefoane mobile sau de oriunde s-au aflat, aceştia au putut vota DJ-ul favorit sau urmări live updates din timpul prestaţiilor DJ-ilor invitaţi.

Galaxy S (GT-I9000), un smartphone care oferă utilizatorilor experienţe cu adevărat remarcabile şi care anunţă viziunea Samsung în ceea ce priveşte demararea democratizării smartphone-ului a fost lansat de curând şi în România.

Modelul Galaxy S, bazat pe tehnologie Android, încorporează un ecran Super AMOLED de 4 inchi şi un procesor pentru aplicaţii de 1 GHz care permite stocarea şi vizualizarea de fişiere video în format HD, experienţe bazate pe realitate augmentată prin Layar Reality Browser şi opţiunea avansată LBS (Location Based Services).
Galaxy S a fost creat pentru a oferi soluţii inteligente, superioare şi compacte, având capacitatea de a îmbogăţi vieţile utilizatorilor prin intermediul celor mai avansate servicii şi tehnologii. Galaxy S le va permite utilizatorilor din toată lumea să experimenteze “Smart Life”, despre care Samsung anticipează că va fi un factor important în schimbarea atitudinii consumatorilor faţă de smartphone-uri.

Modelul Galaxy S invită utilizatorii într-o lume multimedia captivantă. Display-ul Super AMOLED de 4 inchi oferă o calitate inegalabilă a ecranului, cu reflexie redusă, unghiuri ample de vizualizare şi un touch-screen extrem de eficient. Componenta mDNIe (mobile Digital Natural Image engine) – o tehnologie utilizată la cele mai bine vândute modele de LCD şi televizoare LED – se remarcă printr-o funcţie maximizată de vizualizare a fotografiilor, a filmelor şi cărţilor electronice. În plus, o gamă variată de aplicaţii Google oferită de Android Market permite utilizatorilor să se bucure de o gamă extinsă de beneficii

Cu o sinteză zilnică a preferinţelor clienţilor, o viteză remarcabilă de procesare şi opţiuni de căutare personalizate, precum Layar Reality Browser – Galaxy S oferă consumatorilor informaţiile de care au nevoie oriunde şi oricând. Smartphone-ul Galaxy S marchează un nou nivel de inteligenţă în ceea ce priveşte acest tip de terminale mobile.

Galaxy S înglobează fiecare aspect al existenţei într-o manieră inteligentă şi sofisticată.

Despre Samsung Electronics Co. Ltd,

Samsung Electronics Co., Ltd. este lider mondial în industria semiconductorilor, a telecomunicaţiilor, a dispozitivelor media digitale şi a convergenţei digitale, cu vânzări consolidate de 116.8 miliarde USD în anul 2009. Compania are aproximativ 188.000 de angajaţi în 185 de birouri din 65 de ţări, fiind alcatuită din opt divizii principale de afaceri – Visual Display, Mobile Communications, Telecommunication Systems, Digital Appliances, IT Solutions, Digital Imaging, Semiconductor şi LCD. Recunoscut ca unul din brandurile cu cea mai rapidă dezvoltare în lume, Samsung Electronics este lider în productia de monitoare digitale, chip-uri de memorie, telefoane mobile şi televizoare TFT-LCD. Vizitaţi www.samsungmobile.ro pentru mai multe informaţii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *