Despre copii

KidsCoTV – postul pentru copii are site nou

KidsCo, canalul tv international pentru copii, a anuntat astazi relansarea website-ului sau www.kidscotv.ro in Romania, Rusia, Ungaria si Polonia. Site-ul este echipat cu elemente interactive, multiple posibilitati de personalizare si elemente de ultima ora precum continut 3D. KidsCo este disponibil in peste 20 de platforme de cablu din Romania, inclusiv Romtelecom-Dolce.

Noul website ofera continut si activitati care capteaza si imbogatesc imaginatia copiilor si le ofera celor tineri de acasa si familiilor lor libertatea de a modela continutul si de a se conecta online unii cu altii precum si ocazia de a intalni personajele lor favorite din Sonic the Hedgehog, Dino Squad, Ned’s New, si The Future is Wild si din productii originale KidsCo precum Boo & Me, Boo’s Sanctuary si Jass Time!

Printre elementele de noutate ale www.kidscotv.tv se numara posibilitatea de a urmari episoade intregi din productiile originale KidsCo, precum si trailere ale programelor. Copiii pot acum sa exploreze elementele de interactivitate din website ce includ o selectie de jocuri noi si posibilitati de descarca informatii, si sa participe la competitii dezvoltate regional. Copiii pot incarca fotografii, desene si glume si sa le impartaseasca cu alti fani KidsCo. Site-ul ofera un motor de cautare prietenos pentru copii, cu imagini 3D, icon-uri animate si un scroll – carusel.

Paul Robinson, Managing Director – KidsCo a spus: “Copiii de azi intra in lumea digitala mai devreme, majoritatea lor avand acces la internet de acasa. Ne-am propus sa ne distingem in piata de televiziune si sa redesenam website-ul pentru a extinde si in mediul online oferta noastra de divertisment educativ adresat familiei. Drept urmare am creat o comunitate online interactiva care ofera activitati si programe captivante si amuzante pentru copii cu varstele intre sase si zece ani, care este complementara canalului tv si reprezinta o comunitate online pentru copii sigura si amuzanta.”

Website-ul a fost dezvoltat pentru KidsCo de Prism Entertainment, furnizor de continut de televiziune si digital.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *