MUZICA

KEO “REMIXAT” DE PRODUCATORUL LUI MICHAEL JACKSON

O piesa devenita in scurt timp un hit atat in Romania cat si in Polonia, la care se adauga multa atitudine, sunt cuvintele care descriu cel mai bine cel mai nou single semnat KEO, “Falling High”.

Dupa ce a lansat propria varianta rock si un prim remix realizat de Dj Andi, KEO revine cu un nou remix “comis” de producatorul american Alex Greggs.

KEO l-a cunoscut pe Alex intr-o calatorie la Los Angeles si colaborarea s-a nascut la un pahar, sau mai multe… de Margarita la barul unui hotel renumit din L.A.

“Am conectat imediat, am ras impreuna, Alex e un tip foarte deschis. Cand a ascultat cateva piese mai vechi de ale mele, el a venit cu propunerea sa colaboram. Am fost super incantat, nu as fi avut curajul sa propun eu” marturiseste KEO.

Dupa ce i-au trecut pragul numeroase staruri ale industriei muzicale precum NSYNC, Britney Spears, Pink, Shakira, Lilly Allen, Justin Timberlake, Chris Brown, Duran Duran si nu in ultimul rand Michael Jackson, Alex Greggs si-a infiintat propriul label numit South Rakkas Crew, alaturi de partenerul sau Dow Jones.

Special pentru lansarea noii variante Falling High, KEO a petrecut o zi intreaga intr-o hala dezafectata langa Clubul Fabrica din Bucuresti pentru un shooting inedit!

O locatie neconventionala, cateva tinute alese cu grija si multa munca, au fost elementele principale ale unei super sedinte foto in stil vintage, realizate pentru Keo si trupa sa.

Aici puteti asculta in exclusivitate noul remix al piesei Falling High:

www.youtube.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *